Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
Wydaliśmy na gry lotto już 7.000 zł nasze doświadczenie nie pokazuje nic dobrego. Ciekawostką jest to, że 14 dni po naszych eksperymentach z lotto w Opolu (tu gramy) padła szóstka w dużego lotka (po 12 latach) Przypadek?

W naszych filmach pokazujemy niebezpieczeństwo z uprawiania hazardu. Tak, żebyście zaoszczędzili swoje wypłaty.

Zgłoś
konto usunięte 2016-04-28, 16:50 3
Trzeba być skończonym debilem "myśląc", że te wygrane miliony zgarnia zwykły szarak. Raz na sto może tak ale bez przesady. Graj w lotto daj nam kasę a może wygrasz W sumie fajnie, że kroją frajerów.
Zgłoś
nocnyduszek 2016-04-28, 16:54 19
Niestety Ci ludzie którzy grają to często osoby które myślą, że to jest jedyna droga do wyjścia z problemów. Niestety granie w gry losowe, zakłady bukmacherskie, hazard to droga do pogłębienia tych problemów. Przez te filmy chcemy dotrzeć do tych ludzi i im pokazać, że nie ma znaczenia czy postawisz 10, 100 czy nawet 1.000 zakładów bo twoje szanse dalej są bardzo niskie.
Zgłoś
lakeroll 2016-04-28, 17:00 4
To, że Lotto to ściema to nic nowego, jak prawnie monopol na ten rodzaj gry ma państwo. Prowadzenie tego typu interesu to czysty zysk.
Zgłoś
mygyry 2016-04-28, 17:09 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nocnyduszek 2016-04-28, 17:10 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sard 2016-04-28, 17:57
Zgłoś
mygyry 2016-04-28, 18:10 1
Zgłoś
radek225 2016-04-28, 18:10 165
Zgłoś
kamil-c 2016-04-28, 18:22 6
@Up ale ty masz zdrowe podejście. A oni myślę że chcą trafić do ludzi którzy jeszcze nie w padli w sidła hazardu...
Zgłoś
KolekcjonerDobrego 2016-04-28, 18:44 1
up up i up
się napisałeś kolego i z racją
myślę, ze kanał jest nastawiony na dobrą zabawę i oczekiwany efekt to oferta od Totalizatora pt. macie tu chłopaki 100.000 i zamknijcie ten kanał ... albo jeszcze lepiej - wpisując się w teorie spiskowe - macie tu kupon/zdrapkę z wygraną i zamknijcie ten kanał
bo po co im antyreklama - przychodów do nie zmniejszy ale w oczy może zakuje - albo i nie - mają to w dupie bo ludzie i tak grają, nikt ich nie pozbawi marzenia o wygranej
Zgłoś
wwwj 2016-04-28, 19:24 1
Ja tam mam dobre wspomnienie ze zdrapek, ogólnie bardzo rzadko gram, łącznie wydałem może z 50 zł na te totolotki całe, ale raz kupiłem "szybkie 50" i za 5zł wyłapałem 500 zł było na rachunki za 1 miesiąc. Co do teorii spiskowych to rodzice opowiadali, że kiedyś jak nie było "chybił - trafił" i każdy skreślał kupon samodzielnie to przy każdym losowaniu były 2 -3 wygrane, a kumulacja zdarzała się bardzo rzadko. Teraz co chwilę mamy kumulacje, może coś w tym jest. Iluminati detected
Zgłoś
e555 2016-04-28, 19:24
Reklama...
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-28, 19:41 1
Ostatnio jak kupowałem zdrapki miałem 11 lat, sprzedawca niechętnie, ale po powiedzeniu, że mi na tych pieniądzach nie zależy sprzedał zdrapek za 20zł. Jakieś to były emocje jak 2 razy wygrałem po 2zł. Skończyło się na płaczu i skończeniu z hazardem. Lepiej zagrajcie w ruletkę, przynajmniej macie koło 50% szans, a nie 0,000000017%.
Zgłoś
nocnyduszek 2016-04-28, 19:51
e555 napisał/a:

Reklama...

Niestety nie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem