Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I tak najlepszy jest typ, który siłą rąk asekuruje ustawienie elementu na lawecie- tak jakby miał na to wpływ. Buahahahahaha
z czego sie amebo cieszysz, miał wpływ na ruch obrotowy wiszącego żelastwa, fizyka k🤬o
I tak najlepszy jest typ, który siłą rąk asekuruje ustawienie elementu na lawecie- tak jakby miał na to wpływ. Buahahahahaha
z czego sie amebo cieszysz, miał wpływ na ruch obrotowy wiszącego żelastwa, fizyka k🤬o

Prawa fizyki oni niewiedzą co to nie stresuj publiki

Dla niektórych fizyka to taka Książka lub przedmiot w szkole.
Prawa fizyki oni niewiedzą co to nie stresuj publiki
A dla niektórych jest podobnie z ortografią i gramatyką.
A dla niektórych jest podobnie z ortografią i gramatyką.
Dla niektórych fizyka to taka Książka lub przedmiot w szkole.
Prawa fizyki oni nie wiedzą co to. Nie stresuj publiki.

Zadowolony?
Po c🤬ju miał wpływ ślepy cyrklu, na ruch obrotowy, jak obiekt już dotykał lawety krańcem po stronie, którą "asekurował"... Jesteś debilem- tyle w temacie pajacu.
Po ch*ju miał wpływ ślepy cyrklu, na ruch obrotowy, jak obiekt już dotykał lawety krańcem po stronie, którą "asekurował"... Jesteś debilem- tyle w temacie pajacu.
Oczywiście, że miał. Dociskał, aby w tym miejscu gdzie dotknął pozostał.
Jeżeli ładunek jest w powietrzu to jak najbardziej miał wpływ, Na codzień operuję takimi i o wiele większymi gabarytowo ładunkami o wadze do 20 ton (więcej moja suwnica nie podniesie). Ten ładunek myślę ze nie ma więcej niż 12 ton, prawdopodobnie około 10. Bez problemu sam jestem w stanie wprawić w ruch uniesioną skrzynię wielkości małego domu o masie 20 ton . Większym problemem jest zatrzymanie tak ciężkiego ładunku jak już zacznie się obracać, dlatego zazwyczaj robimy to w kilka osób i bardzo powoli.
W firmie, w której obecnie pracuję nierzadko muszę manewrować gabarytami ze względu na brak miejsca i rzadko kiedy ktoś mi pomaga. Pomagali na początku zanim się nie nauczyłem. Ostatnio " wpychałem" stół o wymiarach 12m x 4,6m z masą wystających elementów pomiędzy wymalowane i uzbrojone w elektrykę konstrukcje z zapasem 1 cm. Byłem ciepły, ale niczego nie podrapałem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie