Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
UE = ZSRR?
konto usunięte • 2011-12-11, 0:00

"Znany rosyjski dysydent, antykomunista, autor wielu książek Włodzimierz Bukowski dokonuje niezwykle ciekawego porównania między Związkiem Radzieckim a Unią Europejską. Wizja jaką przed nami roztacza jest przerażająca i niestety bardzo prawdopodobna."
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-12-12, 16:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-12, 17:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
owek 2011-12-12, 18:00
Nigel Farage vs Donald Tusk - parę słów prawdy

Fajny pojazd po Tusku

wersja z napisami - /watch?v=HZYKaAMjdOQ
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-12, 18:51
Cytat:

bo jestes durny jak but i wierzysz w takie glupoty, ze majac 800 miliardow zadluzenia sie bedziesz preznie rozwijal w unii, ktora sklada sie z krajow jeszcze bardziej zadluzonych, do tego przechodzacych kryzys waluty z wlasnej glupoty i wyrzucajaca przez to coraz wiecej pieniedzy w bloto. i jeszcze wyrywasz rzeczy z kontekstu.

To ty wyrywasz rzeczy z kontekstu czego dowodem jest powyższy cytat - nie powiedziałem słowa na temat długu, czy kryzysu, rozmawialiśmy na temat tego, że unia - pomimo swoich wad - jest nam potrzebna. Tylko ,że chyba w tej dyskusji już skończyły ci się argumenty dlatego zacząłeś drzeć ryja o kryzysie.
800 miliardów zadłużenia? Śmieszne, cały czas jest jakiś kryzys, a prawdziwej biedy, braku wolności słowa, czy dyktatury to ty dzieciaku w życiu nie widziałeś.

A jak jesteśmy już przy cytatach to posłuchaj pułkownika Kuklińskiego: "Dyskusje o problemach, zbyt łatwo zastępuje się dyskusją o ludziach, w których najlepszym argumentem jest epitet". .
Zgłoś
KasHer 2011-12-12, 20:23
Pomimo że zbyt wysoki poziom tutaj prezentowany nie jest - wierzę (chociaż agnostyk ) że ludzie przejdą jeszcze pewną drogę do liberalizmu... Może i przez prawicopodobne (nie mówię że złe) rzeczy, ale jednak.
Proponuję zainteresować się głębiej podstawami liberalizmu, filozofią od Locka aż do Rona Paula (cholera wydaje mi się że będzie w przyszłości wspominany, bo ciężko obecnie o ludzi którzy trend dalej reprezentują).

Widziałem tutaj też jakieś homofobiczne, ksenofobiczne hasła... Nie idź tą drogą - idzie za wolnością. Wolność oznacza że i wy sobie miejsce znajdziecie.

Wybaczcie, ale jestem trochę nawalony, a cieszy mnie ten trend "mody na wolność" który obserwuję w młodszych pokoleniach.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-13, 0:39
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-13, 8:58
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-13, 16:02
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-13, 16:57
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-14, 14:08
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-15, 20:02
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-17, 19:38
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem