Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JohnyNieznany 2016-05-23, 21:16 5
Tak... Chodź sobie z karabinem stale wycelowanym przed siebie i skanuj sektor. Niezłe bajeczki...
Zgłoś
rai87 2016-05-23, 21:18 2
No fajny teatrzyk. Do tego fakt, że luźno pod worami pozwoli Ci odebrać broń przeciwnikowi i będziesz jak Rambo.

podpis użytkownika

Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.
Zgłoś
eMJay8086 2016-05-23, 21:26 7
Fajnie, że strzał w głowę nazywają "secure perimeter", podoba mnie się to Wąski
Zgłoś
kokos_123 2016-05-23, 22:52
a po prostu zastrzelić nie można ?

podpis użytkownika

:oneko:
Zgłoś
C................i 2016-05-24, 8:11 4
I kto to kupi ? Banda c🤬li asgeji ?
Zgłoś
pakicito 2016-05-24, 8:29
zacznijmy od tego, kto o zdrowych zmysłach porywa się z pięściami na gościa z karabinem?
Zgłoś
b................3 2016-05-24, 8:51 15
up. up. up. z całym szacunkiem - p🤬licie Panowie,
ja tam chciałbym tak umieć.
Zgłoś
liszu97 2016-05-24, 10:44
szkoła Stevena Seagala
Zgłoś
jbone 2016-05-24, 10:46 18
Cappo_di_Tutti_Ferdi napisał/a:

I kto to kupi ? Banda c🤬li asgeji ?

hejtujesz bo pewnie jak twój idol z nicku i avatara siedzisz i pierdzisz w stołek.zazdrościsz ludziom że biegają po lasach?,że uprawiają aktywność fizyczną? że spędzają przyjemnie czas?. naucz się cieszyć własnym życiem a nie tylko próbować odbierać innym bo to co robisz jest po prostu denne.
Zgłoś
LaChupacabra 2016-05-24, 11:08
Obrażenia, które widzę na co dzień na hardzie, zadane maczetami i nożami uświadomiły mi, że nie ma czegoś takiego jak skuteczna obrona i kontratak przed atakiem nożownika.
Zgłoś
C................i 2016-05-24, 11:45 4
jbone

Bo to śmieszne udawać wojsko, znam kilku takich zjebów co nawet racje żywnosciowe wp🤬lali,asgeje to tacy żołnierze jak ci "patrioci" co się z policją nap🤬lają a raczej sp🤬alaja przed nią, w konwencji takiego "sportu?" dużo lepszy jest paintball nie pajacuje się z ubiorem,kulki są z farbą i nic się nie ukryje i jest wh🤬j zabawy i jeszcze więcej biegania.

Ps ale cie dupsko zapiekło
Zgłoś
n................s 2016-05-24, 11:55
Straszny szajsfikszyn .
Zgłoś
Nizaryta1 2016-05-24, 12:49
Fajne, jedna z lepszych reklam jakie widziałem, nie licząc rzecz jasna legendarnych reklam Durexu, k🤬a, właśnie zdałem sobie sprawę, po c🤬j ja kupuję Durexa jak nie r🤬am tylko zakładam sobie gumę na fujarę i walę konia? A i jeszcze gównoburza pod tematem się szykuję, zap🤬lam tradycyjnie po barszcz bo popcornu nie mam.
Zgłoś
MadDave 2016-05-24, 13:23 2
To tylko reklama, więc ktoś poważne zainteresowany nie będzie traktował tych scenek na serio.

Asg czy paintball co za różnica grunt że nie gniją przed kompem gniotąc sobie parówę do nowej skórki na karabinku w CSie.

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie