Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JohnyNieznany 2016-05-23, 21:16 5
Tak... Chodź sobie z karabinem stale wycelowanym przed siebie i skanuj sektor. Niezłe bajeczki...
Zgłoś
rai87 2016-05-23, 21:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
eMJay8086 2016-05-23, 21:26 7
Fajnie, że strzał w głowę nazywają "secure perimeter", podoba mnie się to Wąski
Zgłoś
kokos_123 2016-05-23, 22:52
a po prostu zastrzelić nie można ?
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-24, 8:11 4
I kto to kupi ? Banda c🤬li asgeji ?
Zgłoś
pakicito 2016-05-24, 8:29
zacznijmy od tego, kto o zdrowych zmysłach porywa się z pięściami na gościa z karabinem?
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-24, 8:51 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
liszu97 2016-05-24, 10:44
szkoła Stevena Seagala
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-24, 10:46 18
Cappo_di_Tutti_Ferdi napisał/a:

I kto to kupi ? Banda c🤬li asgeji ?

hejtujesz bo pewnie jak twój idol z nicku i avatara siedzisz i pierdzisz w stołek.zazdrościsz ludziom że biegają po lasach?,że uprawiają aktywność fizyczną? że spędzają przyjemnie czas?. naucz się cieszyć własnym życiem a nie tylko próbować odbierać innym bo to co robisz jest po prostu denne.
Zgłoś
LaChupacabra 2016-05-24, 11:08
Obrażenia, które widzę na co dzień na hardzie, zadane maczetami i nożami uświadomiły mi, że nie ma czegoś takiego jak skuteczna obrona i kontratak przed atakiem nożownika.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-24, 11:45 4
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-24, 11:55
Straszny szajsfikszyn .
Zgłoś
Nizaryta1 2016-05-24, 12:49
Zgłoś
MadDave 2016-05-24, 13:23 2
To tylko reklama, więc ktoś poważne zainteresowany nie będzie traktował tych scenek na serio.

Asg czy paintball co za różnica grunt że nie gniją przed kompem gniotąc sobie parówę do nowej skórki na karabinku w CSie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem