👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak... Chodź sobie z karabinem stale wycelowanym przed siebie i skanuj sektor. Niezłe bajeczki...
Fajnie, że strzał w głowę nazywają "secure perimeter", podoba mnie się to Wąski

zacznijmy od tego, kto o zdrowych zmysłach porywa się z pięściami na gościa z karabinem?

Cappo_di_Tutti_Ferdi napisał/a:
I kto to kupi ? Banda c🤬li asgeji ?
hejtujesz bo pewnie jak twój idol z nicku i avatara siedzisz i pierdzisz w stołek.zazdrościsz ludziom że biegają po lasach?,że uprawiają aktywność fizyczną? że spędzają przyjemnie czas?. naucz się cieszyć własnym życiem a nie tylko próbować odbierać innym bo to co robisz jest po prostu denne.
Obrażenia, które widzę na co dzień na hardzie, zadane maczetami i nożami uświadomiły mi, że nie ma czegoś takiego jak skuteczna obrona i kontratak przed atakiem nożownika.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie