👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, bo KSW to komedia sztuk walki... Nie wiesz o tym?
Co do filmiku, gdy zobaczyłem celebrującego Machidę dałem piwko.
Co do filmiku, gdy zobaczyłem celebrującego Machidę dałem piwko.
Jak patrzę na te walki to się uśmiecham jak sobie przypomnę styl poruszania się Pudziana na ringu

jakos nie kreca mnie walki facetow w gaciach tarzajacych sie po macie.
NastyRascal napisał/a:
jakos nie kreca mnie walki facetow w gaciach tarzajacych sie po macie.
Co innego zamiast gaci i maty proponujesz w takiej dyscyplinie?
Uprzedzam że marzenia o nagości i kisielu raczej nie przejdą.

NastyRascal napisał/a:
po prostu nie wierze w twoją głupote , twoją zniewieściałość i brak podejścia do jednego z najbardziej męskiego sportu !!jakos nie kreca mnie walki facetow w gaciach tarzajacych sie po macie.

@lukasz634
slabo wnioskujesz, a co do zakompleksienia to idac Twoim tokiem myslenia, jesli mi sie cos bedzie podobac a Tobie nie to bedzie znaczylo ze masz kopleksy?
@zwirz13
dla mnie meskim sportem walki jest np. Boks czy muay thai.
slabo wnioskujesz, a co do zakompleksienia to idac Twoim tokiem myslenia, jesli mi sie cos bedzie podobac a Tobie nie to bedzie znaczylo ze masz kopleksy?
@zwirz13
dla mnie meskim sportem walki jest np. Boks czy muay thai.
zaszh napisał/a:
Prymitywna rozrywka dla prymitywów. Ot taki znak czasów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie