Próbowałem dodać w komentarzu do popularnego niedawno tematu z Ufo,

ale się nie udało, dla osób mówiących że wszystkie filmy z ufo mają zje**ną jakość.
Film krótki ale treściwy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-17, 14:19
na fejka to nie wyglada
a moze to g@wno spadlo ostatnio zamiast domniemanego helikoptera w londynie?
Zbiorczy na wstawki z filmikami z ufo! Bo się zacznie i pójdą hejty, jak to zwykle trafi się na ,,ostatnio popularny" temat.
Bardzo treściwy filmik dowodzący że nie wiadomo, czy ufo (tu miało być ,,kosmici istnieją i odwiedzają ziemię") istnieje.
Darson...

dam ci zadanie - znajdź definicję słowa ufo i wtedy sobie zadaj pytanie czy istnieje
konto usunięte
2013-01-17, 15:41
chińskie lampiony z wesela a nie ufo
konto usunięte
2013-01-17, 15:54
@darson expertem od spraw ufo.
Adenozynotrifosforan napisał/a:
Nosz kurde znowu napisałem ufo, a miałem zamiar napisać kosmici
konto usunięte
2013-01-17, 18:07
Nie uwierzę w kosmitów na podstawie filmów, czy zdjęć, ponieważ wszystko da się doskonale spreparować. Jak dla mnie, to fake.
To sie nazywa adobe after effect standardowe flary z motion trackingiem. perfidnie jeszcze to widac
konto usunięte
2013-01-18, 9:04
konto usunięte
2013-01-18, 9:51
Może też być niewypał fajerwerku puszczony od tyłu, a głos podłożony dla niepoznaki.