📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To było ultra nowoczesne, super tajne i zajebiście szybkie urządzenie do wykrywania chu@!#ych filmików.
Właśnie do ciebie leciało.
Właśnie do ciebie leciało.

ja tam widzę stalowego ptaka, zawsze gdy się pojawia nad moją wioską wszyscy padamy na ziemie i modlimy się do boga Ra, żeby przepędzić to straszne stworzenie. Podobno potrafi pomieścić w brzuszysku kilkadziesiąt a nawet kilkaset osób, a u nos we wiosce jest z 50 chłopa plus dzieci i kobiety, więc za jednym zamachem całą wioskę by pożarł. Słyszałem że kiedyś na jakąś świątynie napadły takie twa ptaki, jakieś łordrejdsenter, czy jakoś tak, gdzieś za wielką wodą, co spowodowało wiele wojen i zniszczeń, dlatego wolimy dmuchać na zimno, jeszcze takie coś walnie w dom sołtysa i po tym cołkim internecie.
Prozac napisał/a:
napewno nie obca cywilizacja!
Prozac napisał/a:
napewno by potrafili znacznie szybciej latac
Prozac napisał/a:
napeno by potrafili maskowac sie
Prozac napisał/a:
napewno kamera by ich nie uchwycila!
Chciałeś wypowiedzi specjalistów - masz, kurna, specjalistów.
Na zoomie to to wygląda jak czołg, ale moim zdaniem to jednak jakiś rumun usłyszał jak komuś 2 grosze na chodniku upadło.

dziwne że praktycznie cały filmik pokazuje wydmuch z chmury a nie sam statek, jak dla mnie fejk - ale nieźle zrobiony
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie