Oprócz niezidentyfikowanych obiektów latających w ziemskiej atmosferze, istnieją obiekty nagrane na orbicie przez astronautów w trakcie misji na międzynarodową stację kosmiczną
Wiele z nich można nazwać zwykłymi kosmicznymi pozostałościami po sondach i satelitach, ale niektóre odbiegają od definicji kosmicznego śmiecia.
Inwazyja
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-11, 0:29
W archiwum X też był motyw, że kosmonauci wiedzieli ufo...
Wmówiono im, że to ruska technologia
Kiedyś jakiś astronauta z NASA przed śmiercią powiedział, ze NASA codziennie wykrywa tysiące niezidentyfikowanych obiektów latających po orbicie, a te informacje był bardzo tajne.
Piwo za Inwazyja
Rozbawiła mnie ta emotionka
konto usunięte
2012-08-11, 2:17
konto usunięte
2012-08-11, 3:50
@up wolę taki argument, niż Ciebie napinającego się tutaj bez dowodów, że takiego czegoś nie ma^^ Jak dla mnie jestem pewny, że na taki ogromny kosmos jest na pewno inna forma życia niż nasza
Mar0
2012-08-11, 9:01
@up
Może, a nawet na pewno bo wszechświat jest ogromny i przez ludzi nie zbadany nawet 1% jak nie promil.
PS. Na filmiku to na bank ruscy testują nowy sprzęt zrobiony z Lady.
konto usunięte
2012-08-11, 9:58
Ogółem sprawa wygląda tak: są to kosmiczne śmieci w 90% przypadków, w kolejnych 10% nie mam pojęcia co to jest, jednakże wątpię aby było to UFO.
Btw. na filmiku nie ma tylko misji STS, a są też wstawki z misji 'Ranger'
konto usunięte
2012-08-11, 10:20
Gouranga napisał/a:
, w kolejnych 10% nie mam pojęcia co to jest, jednakże wątpię aby było to UFO.

UFO to właśnie jest nierozpoznany obiekt latający geniuszu
konto usunięte
2012-08-11, 11:22
Jak masz więcej takich filmików to wklejaj.
@dnkn
Czekam aż ty polecisz a przestrzeń powietrzną i wyślesz mi filmik full HD z Twojej kamery poprzez WiFi, bo przecież połączenie jest wszędzie...
myślałem że coś z bukmacherką będzie.
konto usunięte
2012-08-11, 12:31
konto usunięte
2012-08-11, 14:13