Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Oprócz niezidentyfikowanych obiektów latających w ziemskiej atmosferze, istnieją obiekty nagrane na orbicie przez astronautów w trakcie misji na międzynarodową stację kosmiczną

Wiele z nich można nazwać zwykłymi kosmicznymi pozostałościami po sondach i satelitach, ale niektóre odbiegają od definicji kosmicznego śmiecia.

Inwazyja
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-08-11, 0:29
W archiwum X też był motyw, że kosmonauci wiedzieli ufo...
Wmówiono im, że to ruska technologia
Zgłoś
danieltrcd 2012-08-11, 0:33
Kiedyś jakiś astronauta z NASA przed śmiercią powiedział, ze NASA codziennie wykrywa tysiące niezidentyfikowanych obiektów latających po orbicie, a te informacje był bardzo tajne.
Zgłoś
Ostrovsky 2012-08-11, 0:38 21
Piwo za Inwazyja
Rozbawiła mnie ta emotionka
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 2:17 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 3:50 6
@up wolę taki argument, niż Ciebie napinającego się tutaj bez dowodów, że takiego czegoś nie ma^^ Jak dla mnie jestem pewny, że na taki ogromny kosmos jest na pewno inna forma życia niż nasza
Zgłoś
Mar0 2012-08-11, 9:01 2
@up
Może, a nawet na pewno bo wszechświat jest ogromny i przez ludzi nie zbadany nawet 1% jak nie promil.

PS. Na filmiku to na bank ruscy testują nowy sprzęt zrobiony z Lady.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 9:58
Ogółem sprawa wygląda tak: są to kosmiczne śmieci w 90% przypadków, w kolejnych 10% nie mam pojęcia co to jest, jednakże wątpię aby było to UFO.

Btw. na filmiku nie ma tylko misji STS, a są też wstawki z misji 'Ranger'
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 10:20 16
Gouranga napisał/a:

, w kolejnych 10% nie mam pojęcia co to jest, jednakże wątpię aby było to UFO.

UFO to właśnie jest nierozpoznany obiekt latający geniuszu
Zgłoś
qwerq123 2012-08-11, 11:13
Czas się zbroić!!
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 11:22 7
Jak masz więcej takich filmików to wklejaj.

@dnkn

Czekam aż ty polecisz a przestrzeń powietrzną i wyślesz mi filmik full HD z Twojej kamery poprzez WiFi, bo przecież połączenie jest wszędzie...
Zgłoś
Miles87 2012-08-11, 11:24
myślałem że coś z bukmacherką będzie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 12:31 61
Zgłoś
HolyCrom 2012-08-11, 13:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 14:13
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem