nie ma tu ani słodziutkich kotków ani indyjskich motop🤬deczek.. jak nie lubisz rajdowych dzwonów to skroluj dalej...
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Szkoda Delty, paru Capri, Fiesty , 5 i Volvo, reszta może iść na złom. A te kanciaste bmw3 to jak by 5-10 lat przenieść się na Polskie drogi i oglądać jak Seby okrecaja je wokół drzew wracając z wiejskich potancowek
konto usunięte
2021-01-15, 15:55
Nyrewesa napisał/a:
Szkoda Delty, paru Capri, Fiesty , 5 i Volvo, reszta może iść na złom. A te kanciaste bmw3 to jak by 5-10 lat przenieść się na Polskie drogi i oglądać jak Seby okrecaja je wokół drzew wracając z wiejskich potancowek
Porszaki też zostawić, było kilka.
Osobiście najbardziej szkoda mi EVO, chociaż rozbić czterołapa na prostej też trzeba umieć, jak na drugiej akcji
Aż naszła mnie ochota odpalić Colin McRae na PS1.
Ja tak latam ale w GTA
konto usunięte
2021-01-15, 19:36
Same kaleki!!!!szkoda paliwa na ala takie - wszystkie rajdy i wyścigi no i ochrona srodowiska -ogulnie wyścigi powinny polegać na pchaniu aut zniszczeń i paliwa by nie tracili ma czasie
konto usunięte
2021-01-15, 22:14
Jaka szkoda tego Stratosa... Ktoś musiał później sporą sumke wydać na naprawę.
konto usunięte
2021-01-16, 7:40
Zawsze mnie zastanawia jedna rzecz, skąd oni mają te rajdowe wersje fabii, małych peugeotów itp. Producenci chyba nie oferują rajdowych wersji tych aut.
Kriuk napisał/a:
Zawsze mnie zastanawia jedna rzecz, skąd oni mają te rajdowe wersje fabii, małych peugeotów itp. Producenci chyba nie oferują rajdowych wersji tych aut.
Jest cała masa prywatnych firm które specjalizują się w przystosowaniu samochodów do sportu. Kwestia ilości szmalu i zrobią ci nawet rajdówkę z Matiza.