jaki zbulwersowany już po skoku, że mu przeszkodzili w r🤬anku
facet jak ochłonie wywali k🤬iszona z domu.. i może kochankowi podziękuje za otwarcie oczu..
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League

facet jak ochłonie wywali k🤬iszona z domu.. i może kochankowi podziękuje za otwarcie oczu..
podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! YeehawReduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League

Bazen - masz rację chłopie, ale strasznie ten temat traktujesz poważnie... wydarzyło sie coś kiedyś? zniknęło Ci z domu prześcieradło?

wszyscy się k🤬a brzydzą ..... oby tylko k🤬a nie być hipokrytą...
RagicMabbit napisał/a:
Bazen - masz rację chłopie, ale strasznie ten temat traktujesz poważnie... wydarzyło sie coś kiedyś? zniknęło Ci z domu prześcieradło?
K🤬a, chyba serio mam zj🤬y nick, że zawsze przekręcają mi go. Nie, nic się nie wydarzyło, po prostu uważam, że nie p🤬li się komuś dziewczyny.
Oj tam nie p🤬li od razu
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Myszka696 napisał/a:
Jak suka nie da to pies nie weźmie
![]()
Jak pies łapą przydusi to suka dać musi

Baba ma jeszcze czelność sapać się do swojego tego chłopa/męża co go zdradziła. O K🤬A
ten chłop to jakaś p🤬da jest nie c🤬j.

3/4 osób twierdzi, że kochanek powinien dostać soczysty wp🤬l razem z żoną tylko ja się pytam za co on ma dostać? On mógł nie mieć zielonego pojęcia, że ta dziewczyna ma chłopaka a co dopiero męża. Mogła mu powiedzieć, że mieszka sama i chce się zabawić... Pomyślcie najpierw a potem wypisujcie te pierdoły.