janlew napisał/a:
To z całą pewnością będzie: p🤬da!
cz🤬ch, który będzie skakać po głowach
Ale laski trochę szkoda. Uderzenie w nos jest zawsze bardzo bolesne. Do tego może być p🤬da pod okiem.
Po mojemu to będzie czarny, bo matka już wp🤬l dostała.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Ujawnienie płci
Flodzia :
Dalej nie wiem
Są tylko 2 plcie flodziu . Masz c🤬ja - jestes facetem, masz ciplke - jestes kobieta. Czego mozesz nie wiedziec ?
Flodzia :
Dalej nie wiem
Są tylko 2 plcie flodziu . Masz c🤬ja - jestes facetem, masz ciplke - jestes kobieta. Czego mozesz nie wiedziec ?

Ciekawe, czy ktoś im powiedział, że jest możliwe określenie płci bez żadnych zabobonów już w 3 miesiącu ciąży. To muszą być antyszczepionkowcy.
Oni ujawniają płeć tego dzieciaka trzymanego na rękach... Postępowi rodzice XD
Justynka99 napisał/a:
Ciekawe, czy ktoś im powiedział, że jest możliwe określenie płci bez żadnych zabobonów już w 3 miesiącu ciąży. To muszą być antyszczepionkowcy.
Sęk w tym, że te tak zwane „gender reveal party” odbywają się właśnie po skanie usg. Rodzice zazwyczaj proszą o napisanie płci na kartce, ukrycie w kopercie, a później osoba trzecia szykuje zabawę, podczas której jest ujawniana płeć dziecka, żeby była niespodzianka dla wszystkich

Podobna zabawa w 2020 roku spowodowała ogromne pożary w Kaliforni, więc mają rozmach sk🤬ysyny