👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lol1982 napisał/a:
Piłka i tak jest pedalska, ale to jest spoko nawet.
Bardzo "inteligentny" opis...

Gość się świetnie zachował, szacun. Swoją drogą to ten sam zawodnik, który kiedyś zasłynął ciekawą wymianą zdań z sędzią

dyda1999 napisał/a:
ja moge cie wyr🤬ać, jakby co to pwnie wiecie czy wolny ? meza szukam
![]()
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
żułw napisał/a:
ja moge cie wyr🤬ać, jakby co to pw
Zobacz rocznik w nicku. Pedofil na sadolu to jak pinokio w krainie termitów.

@UP
Według prawa od 15lat już można, z tego co mi się wydaje
Według prawa od 15lat już można, z tego co mi się wydaje

@up
a w lidze hiszpanskiej malo to razy byl wynikik np 5-0? ostatnio w lidze angielskiej chyba chelsea z arsenalem wygrala cos kolo 6-0, to tez bylo ustawione?
a w lidze hiszpanskiej malo to razy byl wynikik np 5-0? ostatnio w lidze angielskiej chyba chelsea z arsenalem wygrala cos kolo 6-0, to tez bylo ustawione?
@up
Oczywiście, zdarzają się takie wyniki nie ma co polemizować. Zwłaszcza jeżeli gra RM albo Barca kontra zespół mniejszej rangi.
Oczywiście, zdarzają się takie wyniki nie ma co polemizować. Zwłaszcza jeżeli gra RM albo Barca kontra zespół mniejszej rangi.

Polonia to klasa sama w Sobie, nie to co buraczane chłopaki z łazienkowskiej

Sprzedawał mecze, sprzedawał kumpli przed komisją, a teraz sprzedaje się przed kamerą.
Przeciętny piłkarz, który przez całą karierę próbował robić z siebie wielkiego gwiazdora.
Przeciętny piłkarz, który przez całą karierę próbował robić z siebie wielkiego gwiazdora.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie