👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ot i mi bohater, jak byś zarabiał 20k cebul miesięcznie, albo i więcej za chlanie i ganianie za piłką, to takie akcje albo są zamierzone i PR (nakręcone, ładnie wyreżyserowane) albo ten piłkarz chce być jakoś zapamiętany w tym klubie, popisać się w boisku nei potrafił, ale za to jaki społeczniak
Nie interesuję się ekstraklasą, czasami obejrzę mecz na najwyższy poziomie, ale od czasu kręcenia przy losowaniu w grupach we wszelkiej maści turniejach europejskich i światowych, straciłem wiarę w ten sport, teraz to biznes, bukmacher a nie umiejętności. Sam lubię poganiać za piłką, ale nie wiem co się dzieje w tabelach i nie wiem jak niektórzy mało orgazmu nei dostają jak o tym rozmawiają, zrozumiem jeszcze kiedy mówią o najlepszych klubach i pięknej grze, a nie o tych naszych.
Pozdro

Nie interesuję się ekstraklasą, czasami obejrzę mecz na najwyższy poziomie, ale od czasu kręcenia przy losowaniu w grupach we wszelkiej maści turniejach europejskich i światowych, straciłem wiarę w ten sport, teraz to biznes, bukmacher a nie umiejętności. Sam lubię poganiać za piłką, ale nie wiem co się dzieje w tabelach i nie wiem jak niektórzy mało orgazmu nei dostają jak o tym rozmawiają, zrozumiem jeszcze kiedy mówią o najlepszych klubach i pięknej grze, a nie o tych naszych.
Pozdro

@up
Najpierw się dowiedz w jakiej klasie rozgrywkowej gra Polonia, a potem mów o 20k miesięcznie.
Najpierw się dowiedz w jakiej klasie rozgrywkowej gra Polonia, a potem mów o 20k miesięcznie.
No już się nie posrajcie. Miał kamerę za plecami to się tak zachował. Poczytajcie sobie o nim. Facet sprzedawał mecze, to jest oszukiwanie kibiców. Za takie coś dożywotni brak szacunku.

Przecież to ewidentnie jego dziewczyna, nawet mówił do niej "kochanie"

Spoko to mało powiedziane. Oby ich tylko nadmiar kasy nie zepsuł.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie