👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lord_Slizgacz napisał/a:
Drut kolczasty robił by fajniejsze zakończenie.
Ale tam jest drut kolczasty.

bodzio204 napisał/a:
Ale tam jest drut kolczasty.
Niestety nie. Zwykły na bydło. Na bydło i kolczastego nie stosuje

Lord_Slizgacz napisał/a:
Niestety nie. Zwykły na bydło. Na bydło i kolczastego nie stosuje
Jak nie?

Jaki rumak taki kałboj.
A jest nadzieja że drut po gardle wykonał swe zadanie, i kałboj się podniósł tylko dzięki już zgromadzonemu powietrzu.
A jest nadzieja że drut po gardle wykonał swe zadanie, i kałboj się podniósł tylko dzięki już zgromadzonemu powietrzu.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Lord_Slizgacz napisał/a:
Drut kolczasty robił by fajniejsze zakończenie.
Po przekroczeniu pewnej prędkości.Przestaje to mieć znaczenie.Ile ma kolców.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie