Wygląda na to, że fotel prezydenta Gdańska po Adamowiczu, przejmie jego wieloletnia zastępczyni.
Aż nóż się sam w kieszeni otwiera!
Powyższy tekst ma charakter wyłącznie satyryczny i jego celem nie jest szerzenie mowy nienawiści, ani podżeganie do popełnienia przestępstwa
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2019-03-04, 0:54
Czy to jest już mowa nienawiści??
Lew
2019-03-04, 1:02
bakus1233 napisał/a:
Czy to jest już mowa nienawiści??
Na chwilę obecną Tak
Matko Bosko, gdzie jest pan prezes Rafał gdy jest potrzebny... a no tak, siedzi.
konto usunięte
2019-03-04, 6:32
Ostrovsky napisał/a:
Dno moralne autora wpisu
Ty jesteś dnem intelektualnym, jeśli żarty mieszasz z moralnością. Co w takim razie robisz na stronie dotyczącej czarnego humoru? Nie jest on, według twojego rozumowania, niemoralny?
konto usunięte
2019-03-04, 9:12
nie wiem co jest na rzeczy, i nawet nie chce wiedzieć. Ale żałoba rodziny Adamowicza to jest jakaś kpina.
u nich jest taka żałoba jak w PiSie 2010, chyba najtrafniej ich podsumował 4fun. 0:50 i 7:10
konto usunięte
2019-03-04, 10:42
Spoko spoko,będą sobie uczyć noworodki jak się to robi
za taki wpis zwolnili chłopa z pracy i zakuli go w kajdany
o co tu chodzi ?
konto usunięte
2019-03-04, 11:04
Spoko musimy pomeczyc się rok az teczowy kaleson zrobi kolejna żebranine i najmie licealistów do ochrony.
Współczuję gdańszczanom braku mózgu.
TB303 napisał/a:
Ty jesteś dnem intelektualnym, jeśli żarty mieszasz z moralnością. Co w takim razie robisz na stronie dotyczącej czarnego humoru? Nie jest on, według twojego rozumowania, niemoralny?
Jak się jest z Gdańska to dupa boli