Wyrel fajnie piszesz z swoim chłopakiem...... Mama wie że jesteś waginosceptyczny

@up, Z początku też nie zauważyłem a napisał "obaj" więc stwierdziłem że chłop, dzięki wyrel.

Gdy dwóch pedałów spotka się. Od razu ich bierze namiętność. Hhaha beka z pedałów. A niech się grzmocą jak mają taką ochotę i możliwości
wyrel napisał/a:
Cycków na zdjeciu nie widzicie dałny?
Takie małe cycki to tak jak pedał...

Ten czlowiek napisał "drógie", a Wy się zastanawiacie, czy chodzi o dwóch facetów, bo napisał też "obaj"?
Zupełnie jakby nie dał świadectwa, że elokwencja nie należy do jego mocnych stron.
Zapowiada się świetna randka, swoją drogą.

Zupełnie jakby nie dał świadectwa, że elokwencja nie należy do jego mocnych stron.
Zapowiada się świetna randka, swoją drogą.

HAL9000/2 napisał/a:
promocja pedalstwa
silwerbalk napisał/a:
Wyrel fajnie piszesz z swoim chłopakiem...... Mama wie że jesteś waginosceptyczny
otomin napisał/a:
Gdy dwóch pedałów spotka się. Od razu ich bierze namiętność. Hhaha beka z pedałów. A niech się grzmocą jak mają taką ochotę i możliwości
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
pedalistic.pl
Kryptopedalstwo 100%

Pedalstwo,heterstwo-j🤬 to.Ja pytam,co to za nieudolna próba przeróbki całkiem chwytnej konwersacji sprzed miesiąca-trzech miesięcy?I co za ameby w ogóle wydają na to browary?Przecież to nawet c🤬jowe nie jest,ja p🤬le.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
A jednak wciąż większe niż cycki Twojej ręki...

Każdy szanujący się user tego portalu powinien doskonale wiedzieć że obecność cycków nie wyklucza obecności również pytonga.