👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Małe dzieci nabijali na sztachety w płocie, kobiety ciężarne rozpruwali i w miejsce nienarodzonego dziecka zaszywali żywego kota. To tylko urywek zbrodni jakie popełniali Ukraińcy na polskiej ludności na Wołyniu.

Z jednej strony zabolało, ale z drugiej to (podobno) jeszcze sadol...

Nie zapominajmy, że Ukraińcy sami wybrali Janukowycza na prezydenta w demokratycznych wyborach i nie pojawiła się żadna przesłanka, żeby sądzić, że wybory zostały sfałszowane! Poza tym, majdan nie stanowi żadnej większości w skali całego 45 milionowego państwa. To co się tam dzieje, to zwykła anarchia, która nie jest żadną drogą do zmiany porządku, tylko jego całkowitą destrukcją. Protestujący w tej chwili głosują kostką brukową i koktajlami mołotowa. To żadna demokracja. W demokratycznych wyborach zmienia się władzę podczas głosowania. Proeuropejska jest tylko zachodnia część Ukrainy, która jest w zdecydowanej mniejszości do wschodniej części kraju, gdzie znaczne poparcie ma Janukowycz. Opozycja nie chce normalnych wyborów, bo by w nich przegrali. Wolą przeprowadzić zamach stanu. Rozumiem rozgoryczenie manifestujących wywołane przez zmianę prawa zgromadzeń i umocnieniem władzy prezydenta ale dochodzi tu do paradoksu. Chcą stanowić demokrację w niedemokratyczny sposób. To protestujący doprowadzili do krwawych starć z milicją. Bezprawnie zajęli budynki administracji państwowej zakłócając ich pracę, a państwo musi działać.

Sadol nie sadol , ale takie "ch*j mnie to obchodzi" to dokładnie słowa "władzy" w Ukrainie. To , że my nie możemy za dużo zrobić , nie znaczy , że mamy to mieć w dupie.
Jakieś gnoje zakładają tematy i się wypowiadają , żeby złapać piwka i poklask ,a robią z siebie idiotów.
Jakieś gnoje zakładają tematy i się wypowiadają , żeby złapać piwka i poklask ,a robią z siebie idiotów.

Mimo że to sadol, to takie "żarty" są poprostu żałosne, nie wiadomo czy za niedlugo u nas nie bedzie tego samego, kiedy w koncu ludzie dostaną ku*wicy i odejdą od kompów a wyjdą na ulicę. Śmianie sie z tego że ludzie mają swoj honor czyni Cie w moich oczach zwykłą szmatą. Możecie wysyłać masc na bol dupy itd. ale to co sądze to zawsze moje. z fartem!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie