👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
gdy przypomnę sobie o wspomnieniach tych co przeżyli pogromy na Wołyniu myślę dokładnie to samo
gdy przypomnę sobie o wspomnieniach tych co przeżyli pogromy na Wołyniu myślę dokładnie to samo

Euroukraińcy z Majdanu po dojściu do władzy pierwszą rzeczą jaką zrobią to postawią sobie na cmentarzu Orląt Lwowskich McDolana...
Będzie to samo co z naszą mniejszością na Litwie.
Będzie to samo co z naszą mniejszością na Litwie.
My Polacy mielismy solidarnosc i powstania , gineliśmy za wolność , ginęliśmy w słusznej sprawie .
Oni giną za swoją wolność walczą o swoje racje i prawa .
A ty powinieneś pomyśleć lub zamknąc dupe jak to pierwsze nie wychodzi.
Przełącz na carton network jak wiadomości o ludziach walczacych o wolność cie przytłaczają .
Oni giną za swoją wolność walczą o swoje racje i prawa .
A ty powinieneś pomyśleć lub zamknąc dupe jak to pierwsze nie wychodzi.
Przełącz na carton network jak wiadomości o ludziach walczacych o wolność cie przytłaczają .

a wy cebulaki dalej spinacie dupe o wolyn, hahaha po prostu nie moge uwierzyc w wasz debilizm checie sie mscic na pokoleniu, ktore nie widzialo wojny na oczy.. zapewniam was ze polacy rowniez gwalcili i mordowali, ale ta czesc historii zostala pominieta po naszej stronie barykady. zrobili wam z mozgu papke, a wy wierzycie, ze polacy to jedyny sprawiedliwy narod na swiecie, dorosnijcie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie