👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tusk jest tchórzem i jak coś będzie się dziać to tej bandy w Polsce już nie będzie. Tak poza tym Tusk i Po ma poparcie społeczne więc taki scenariusz się nie zdarzy( fuck democration).

Ludzie w Polsce nie wyjdą na ulice. po 1 teraz w Polsce jest za dużo podziałów najlepszy przykład 11 listopada kilkanaście marszów z których każdy wrogo nastawiony do innych. w Polsce teraz jest duzo napinaczy znad klawiatury dużo krzyczą nawołują ale jak bedzie trzeba iść to kapci niebędzie sie chciało ściągnąć i bedą woleli na youtube filmiki oglądać. u nas jak ludzie wyjdą to media rozdmuchaja że to faszystowskie organizacje, skinheadzi, kibole, przeciwnicy demokracji, nietolerancyjni i ksenofobiczni naziści. kraje z ue przyślą posiłki (bo taka ustawa weszła po cichu) i tyle będzie z zamieszek w Polsce. No i za dużo w Polsce debili co popierają obecny rząd i unie europejską. Chyba że się mylę i ludzie będą już tak zdeterminowani że pójdzie lawina. Ja bym tak chciał żeby obalić ten reżim ale .....

@ Macionso
Nie podpisałem, bo jeśli to kogoś zainteresuje to sam do tego bez problemu dojdzie. A jeśli nie zainteresuje, to znaczy że ma odmienne poglądy, ten temat go nie interesuje albo po prostu jest głupi.
Nie podpisałem, bo jeśli to kogoś zainteresuje to sam do tego bez problemu dojdzie. A jeśli nie zainteresuje, to znaczy że ma odmienne poglądy, ten temat go nie interesuje albo po prostu jest głupi.

Wg Berkut nie powinien się patyczkować, wjechać spałować aż nie wstaną i się skończy swołocz ukraińska

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie