Główna Poczekalnia (3) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
🔥 Polskie efekty specjalne V3! - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
arek12101 2014-01-27, 13:32 69
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaziolord 2014-01-27, 13:35 21
A ty po ilu kostkach sie uśmiechniesz ?
Zgłoś
rybosom 2014-01-27, 13:43 2
ciekawe kiedy wjedzie UPA, bo uzna jedną, albo drugą stronę za wrogów. Tylko którą?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-27, 14:47 4
Kibole to na pewno kibole
Zgłoś
Bartors 2014-01-27, 17:22 3
Jak pięknie pasują słowa piosenki do tego co się dzieje na Ukrainie " What is it good for? Absolutely nothing"
Zgłoś
denardes 2014-01-27, 21:34 22
Taki scenariusz jest pewny w Polsce. Nie pier**lcie że nie, bo Polacy prędzej czypóźniej również wyjdą na ulice a sceny będę jeszcze lepsze.. Nie jest to kwestia dwóch, trzech czy 5 lat, jednak wnioski można wyciągnąć z historii. Polski już nie ma, jest tylko na mapie. 4 rozbiór trwa. amen
Zgłoś
Enzo_Gorlomi 2014-01-27, 21:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-27, 21:40 5
Zgłoś
mietek_zul 2014-01-27, 21:42
Na Lwów!
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-27, 21:42

Battlefield Vietnam
Zgłoś
Sushy 2014-01-27, 21:45
Nie wiem jak wam, ale zaczyna mi się cofać jak co chwilę widzę wstawkę o "walecznej Ukrainie" na głównej i sadolu. Wszystko wszystkim, ok niech się klepią jak mają o co, ale co za dużo to i świnia nie zeżre. TV, internet wszędzie o tym huczy... pomyślcie o jakimś zbiorczym na ten temat czy cuś.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-27, 21:48
O:27

Zgłoś
Hrodgar 2014-01-27, 21:51
Raczej z zamieszek/rozruchów. Rewolucja to by była jak by trwały regularne starcia obywateli przeciwko policji oraz wojsku, a reporterzy bali by się wyjść na ulice aby nie oberwać OŁOWIANEJ kulki.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-27, 22:15 7
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem