W materiale o awanturze na Placu Wolności w Łodzi, szpitalach czekających na banderowców z Majdanu, chaosie władzy na Ukrainie, krymskiej autonomii, szarych eminencjach międzynarodowej polityki, r🤬ach wojsk rosyjskich i nastrojach Polaków w przeddzień wielkiego konfliktu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-01, 19:04
Nigdy nie lubiłem UA i nic tego nie zmieni. Oni gdyby mogli to częstowali by nas nożem pod żebra gdybyśmy tylko "odwrócili wzrok".
weźcie tego geja zabierzcie z przed moich oczu
konto usunięte
2014-03-01, 19:09
Bardzo mądrze gada jak na młodziaka, ale nie mogłem się powstrzymać
konto usunięte
2014-03-01, 19:11
@macicek, co slinka ci cieknie? każdy widzi co chce widzieć, ja np. widzę całkiem inteligentnego kolesia, który mądrze prawi.
ps. Chłodna ocena sytuacji to jest to.
Co wy piszecie? Nie możecie doczekać się ataku Rusków? My od wschodu oni od zachodu? To ruski marsz potrwa wtedy ciut dłużej i za jednym zamachem przywłaszczą sobie dwa kraje.
Zapamiętajcie: Jeśli dojdzie do wojny i Rosja ją wygra następni jesteśmy MY!!
Ukraina jest nam potrzebna chociażby w roli strefy buforowej.
Mówiłem od dawna ze skutek będzie jeden- przesunięcie granic, sterty trupów itp. Ukraina nie jest celem, to tylko kolejny krok. Putin to także tylko jeden z wielu graczy, napewno nie najsilnieszy na planszy. Ciekawi mnie kto dyktuje warunki i do czego ostatecznie dąży.
otworzył mi oczy,polać mu
konto usunięte
2014-03-01, 19:31
merh
2014-03-01, 19:57
EJ,ja nie chce tutaj wojny. Mam jeszcze dwa motocykle do odrestaurowania
Gosc mowi o rzeczach,ktore wiekszosc z myślących ludzi wie. Nie znacie moze kogos,kto byłby w stanie puscic to zamiast wiadomosci w tv?
Ja nie chcę iść walczyć za Ukraińców. Aż boję się jutro obudzić i dowiedzieć się co się zaczęło.
Wysłuchałem tego dupka do chwili, jak w swojej wolnej interpretacji faktów stwierdził, że "polski rząd legitymizuje 20 tys protestujacych na Majdanie" - co za kretyn. Ale - jak widać - takie gadanie wśród podobnych kretynów znajduje zrozumienie...
POWODZENIA!