👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
DMT napisał/a:
Czekam na filmik, jak to nasza policja pociągnie za trigger...
i skończy jak inny ...igger
Do tej pory ich broniłem. Dzisiaj w nocy miałem "spięcie" z tymi głąbami. To co u nas nazywa się patologią u nich jest normą. Jazda po pijaku, bez ubezpieczenia, kradzione tablice. Jestem stratny koło 10 tysięcy a oni bezkarni.
Brawo dla milicjanta! w mundurku mu do twarzy ale raczej w innych nieco bardziej szarych odcieniach. Są polacy i polacy/patrioci/katolicy/dewianci/aalimenciaarze takze drodzy stulejaaze prosze w komentarzach pisac jakim rodzajem scierwa wy jestescie! Pozdrawiam i wracam do ojca Mateusza, hamen!
PutinToSmiec napisał/a:
Polaczki to taki bojący naród
Twoje czerwono-czarne ruski za to bardzo odważne, szczególnie do kobiet i dzieci. Wracaj na swoją kacapownie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie