👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już przewijają się opinie wśród Ukraińców, że Polacy są gorsi od Rosjan. Grubo. Wkrótce będą musieli znaleźć winnego swojej porażki z Rosją i coś czuję, że obarczą nią Polskę.
pazuzu napisał/a:
Nie chce bronić ukrainców ale trzeba mieć na uwadze ruskich trolli którzy prowokują do takiej wzajemnej niechęci.
Nawet wśród polskich strajkujących rolników są ruscy agenci
Bardziej obstawiam idiotów niz agentów

mogą tej pomocy nie przyjmować nikt im nie wcidka na siłę ,,,sprzętu też niech nie biorą i powrót do domu ,,,papapa,,,
Chcesz zrobić coś dla Ukrainu złap ukra i wyślij go na front, do jego domu

gars napisał/a:
Pora wystawić ukraincom rachunek za całe wsparcie...
wstawaj zesrales sie
Senpai11 napisał/a:
wstawaj zesrales sie
Założyłaś/eś/oś konto po wybuchu wojny domowej u rusków, a doskonała większość twoich postów to jakieś artykuły w temacie wojny.
Wygląda, że to ty się zesrałaś/eś/oś

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie