Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:58
🔥 Ukrainka z nożem w pociągu - teraz popularne
Dla niecierpliwych główna akcja na końcu nagrania.
Źródło: dziennik śledczy

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-11-13, 14:18 ]
wprost.pl/kraj/12174742/ukrainka-z-nozem-w-pociagu-polregio-z-zielonej...
Zmieniono 7 razy Zgłoś
Analinator Dzisiaj 12:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
VabankO Dzisiaj 12:54 1
Bardzo bym nie chciał, żeby taka szła w moją stronę z nożem, oj bardzo..

Zgłoś
pfefe Dzisiaj 13:02 2
VabankO napisał/a:

Bardzo bym nie chciał, żeby taka szła w moją stronę z nożem, oj bardzo..

Nieśmieszny żart. W Polsce i tak byś miał prokuratora za to, bo mogłeś się bezpiecznie wycofać. I dodatkowy paragraf za przewożenie niezabezpieczonej broni
Zgłoś
hitmeme Dzisiaj 13:08 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bul_od_bytu Dzisiaj 13:11 1
Zgłoś
tantof Dzisiaj 13:13
Zgłoś
hitmeme Dzisiaj 13:14
Bul_od_bytu napisał/a:

Przecież widać, że broń niezaładowana więc bezpieczna. Kolega by ja pewnie zatłukł kolbą 🤣

Wtedy byłby lepszy kontent. 👌
Zgłoś
tantof Dzisiaj 13:16 1
pfefe napisał/a:

Nieśmieszny żart. W Polsce i tak byś miał prokuratora za to, bo mogłeś się bezpiecznie wycofać. I dodatkowy paragraf za przewożenie niezabezpieczonej broni

Daj mu spokój, chciał się pochwalić, że jest wystrachany, tfu!...uzbrojony i niebezpieczny! 😂

Bul_od_bytu napisał/a:

Przecież widać, że broń niezaładowana więc bezpieczna. Kolega by ja pewnie zatłukł kolbą 🤣

Tak jakby w komorze nie mogła zostać pestka. 🤦
Zgłoś
Jsiiii2929 Dzisiaj 13:21 5
Zgłoś
franekdh Dzisiaj 13:25
I to mi się podoba, o to chodzi.
Zgłoś
hardfall Dzisiaj 13:35
coś pieknego
Zgłoś
VabankO Dzisiaj 13:40
Zgłoś
Stachtypowacebula Dzisiaj 13:47
Od dzisiaj obowiązkowo biorę do plecaka taką walizkę.
Zgłoś
SADISTICOsADZISZTIC Dzisiaj 14:00
Zgłoś
dlubacz2 Dzisiaj 14:01
Pieknie! Osobiście wybrał bym pociągnięcie za hamulec awaryjny i kopnięcie w rękę, ale jako, że obiecał i tak pięknie to zrealizował to duże, zimne piwko dla załogi pociągu!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem