👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zgapione od polaków bo w filmiku koleś mowi ze w polskiej wersji programu to jest takie i takie tam....
ruscy M jak miłość też od gapili
ale boczek , pazdzioch ferdek i przede wszystkim walduś są nie do podrobienia

bylo o tym glosno kilka miesiecy temu, co jak co ale z tego co wiem sporo zapłacili za mozliwosc zrobienia swojej ruskiej wersji

Gdzież kacapom do Ferdka, Waldka-Cyca, Paździocha, Boczka, Edzia listonosza, Babki, Halinki i Mariolki (bajdełej, ta nasza to niezła szprycha, a ich to typowy ruski pasztet).
@aqq
nie ciesz sie tak - Okił Khamidov, rezyser i scenarzysta tego zacnego serialu, pochodzi z Tadzykistanu.
nie ciesz sie tak - Okił Khamidov, rezyser i scenarzysta tego zacnego serialu, pochodzi z Tadzykistanu.

@danieltrcd, @michal100022, @aqq. Nikt nie "zerżnął", "zgapił" tudzież "od gapił". Studio TRK wyprodukowało ten serial na licencji grupy ATM. Więc jest to legalne (i bardzo często stosowane) przeszczepienie danego formatu na inne państwo. Nie ma się czym zbytnio podniecać, ponieważ ten serial jest już od dłuższego czasu na Ukrainie. @Raynor, Kacap - Ruski, najczęściej komunista, a to są Ukraińcy. @ALTON непрухи.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie