👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Forczman napisał/a:
Proponuję nieco zmienić wygląd państwa po tych protestach:Obrazek
Wcale bym sie nie obrazil. Tylko Moldawia i znow bysmy mieli Polske od morza do morza

Sytuacja do złudzenia przypomina mi Polskę sprzed kilkudziesięciu lat. Chociaż nie pamiętam tamtych czasów, to... ludzie którzy wtedy niby bronili kraju w późniejszym czasie rozkradali go i obsadzali "swoimi".
Wydaje mi sie że na ukrainie jest podobnie, chociaż tam, z obecnej perspektywy widać, że ktoś te rewolucje nakręca i wkłada nie mały pieniądz w jej promowanie.
Wydaje mi sie że na ukrainie jest podobnie, chociaż tam, z obecnej perspektywy widać, że ktoś te rewolucje nakręca i wkłada nie mały pieniądz w jej promowanie.

Z drobnego rosyjskiego deszczu pod rynne ZSRE, ciekawe kto stoi za tą szopką

Ostudzić te Rewolucyjne zapały wielkiej Polski i przeczytać Przedwiośnie gimnazjaliści

Trzeba od czegoś zacząć. Podczas ACTA fb się dobrze sprawdził do zebrania ludzi. Nie ma kogoś chętnego z stolicy by zorganizować protest i zebrać argumenty? Zacząć od pokojowego,jeśli rząd będzie nas dalej ignorował to na własne życzenie może to się przemienić w niepokojowy protest. Co do wyborów to nie ma na kogo głosować,wiec to jest bez sensu i nie zmieni się nic w Polsce ;c
Ustawa o bratniej pomocy to ewidentne przygotowanie się na takie akcje w Polsce, które na pewno prędzej czy później nadejdą.

Ten film.....
Zapiera dech w piersi....
Ta muzyka, w połączeniu z tym, co jest pokazane, z tą walką wręcz dobra ze złem....
E P I C
Zapiera dech w piersi....
Ta muzyka, w połączeniu z tym, co jest pokazane, z tą walką wręcz dobra ze złem....
E P I C

Jedrass napisał/a:
Tylko żeby kolejne knury nie zasiadły do koryta..
Ano właśnie, słuszna uwaga. Koniec jednej władzy jest początkiem drugiej, a władza kusi..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie