👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale się tam konkretnie tłuką .Tej kuli śniegowej już się nie powstrzyma .Protestujący zaczynają się organizować.Zdobywają broń i starają się zbroić na modłę prewencji organizując sobie tarcze i coś do ochrony ciała.Finał jeszcze przed nami gdy te kilka tys milicjantów aktywnie włączy się do akcji .Będzie jatka jak w średniowieczu .Tak właśnie sobie wyobrażałem zamieszki w Europie bez kitu.Jak rząd odpuści to będzie to dobitny przykład że te tłuste świnie da się zrzucić ze stołków.Tylko żeby kolejne knury nie zasiadły do koryta.Z ciekawością śledzę te wydarzenie bo w Europie to jest raczej precedens i możliwe że jest to początek czegoś większego.Media trąbią o tym ale wydaje mi się że się zagalopowały z tematem zastępczym którym jest Ukraina bo w tym momencie karmią nas tym czym by nie chcieli a od tak nie mogą przestać nadawać.

tak powinna wygladac POlska 4 lata temu, niestety ludzie boja sie wyjsc na ulic i cos takiego zrobic...

U nas tak nie będzie, bo większości żyje się dobrze, ludzie doceniają to co mają, a kilka procent desperatów rewolucji nie zrobi.
A jak by co są wybory i można wybierać kogo się chce.
A jak by co są wybory i można wybierać kogo się chce.

Nie rozumiem czemu berkut nas leje ?
Powiedział protestujący rzucając koktajlem molotova.
a niech się powybijają nawzajem!
Powiedział protestujący rzucając koktajlem molotova.
a niech się powybijają nawzajem!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie