dziołszka maluje z piasku.
stare i w ogóle, ale co w tym sadystycznego? chyba tylko to że jest ładna i zdolna a ty nie
Konto usunięte
2009-09-26, 17:29
Kiedy teledyski się tu znajdą i fragmenty z filmów.
Byle gówno wciepują.
Konto usunięte
2009-09-26, 18:15
Zajebiscie! A miliony kotów umierają bo nie mają piachu w kuwecie!
coraz gorzej z sadistiKiem [*]
Jak by to robiła pitą albo martwym cz🤬chem to by było coś!
Jestem na NIE!
X
Konto usunięte
2009-09-26, 19:48
Ta piosenka przypomina mi nothing else matter
Co Wy p🤬licie, fajne to jest. A jak chcecie coś sadystycznego, to Hard zaprasza ;]
Janus92 napisał/a:
Co Wy p🤬licie, fajne to jest. A jak chcecie coś sadystycznego, to Hard zaprasza ;]
Nie sraj żarem i
Konto usunięte
2009-09-26, 20:34
K🤬a! Jak mnie wk🤬ia wasze p🤬lenie-biadolenie "A cooo w tym sadystyczneeegooo?" :]
Konto usunięte
2009-09-26, 20:40
zalozcie sobie konto na wykopie i tam wrzucajcie malowanie piachem. ni c🤬j to nie jest zabawne ani sadystyczne : |
Konto usunięte
2009-09-26, 20:43
Większość użyszkodników forum strasznie dosłownie traktuje nazwę "Sadistic".
Biedne, małe ludziki.
Konto usunięte
2009-09-26, 22:38
możecie powiedzieć,że to nie jest sadystyczne,ale nasze całe życie-ludzi którzy sobie przez doświadczenia nabrali mądrości-jest sadystyczne.To co wrzuciłam pokazuje historię życia pewnych ludzi,którzy przeżyli coś co jest gorsze od rzeczy,które oglądacie w internecie.Dodałam,ponieważ wydawało się wystarczająco ciekawe,żeby się z Wami podzielić
Konto usunięte
2009-09-26, 22:41
lekto napisał/a:
Ta piosenka przypomina mi nothing else matter
Bo w pewnym momencie leci
zziizzaa napisał/a:
możecie powiedzieć,że to nie jest sadystyczne,ale nasze całe życie-ludzi którzy sobie przez doświadczenia nabrali mądrości-jest sadystyczne.To co wrzuciłam pokazuje historię życia pewnych ludzi,którzy przeżyli coś co jest gorsze od rzeczy,które oglądacie w internecie.Dodałam,ponieważ wydawało się wystarczająco ciekawe,żeby się z Wami podzielić
Bardzo ładnie powiedziane
Ciekawe, że linia żarówek latarni jest równoległa do horyzontu...