Niestety te ludzkie k🤬y są chronione przez całą ekipę Legii Warszawa. Dostają spore pieniądze ze nie ruszanie tych ludzkich odpadów z Ukrainy.
A w tej bajce smoki były ?
Nawet specjalnie wołają typa by dobrze nagrał.
Jeżeli jakiś ukr robi rozp🤬ol to jak najbardziej należy go wywalić na ryj, ale nie róbcie z siebie debili i nie łykajcie tak ordynarnych ruskich prowokacji.
Chyba, że sami jesteście ruskimi trolami to wtedy wszystko jasne.
A putinowi i matuszce rossiji i tak wielki c🤬j w dupę.
podpis użytkownika
Prawidłowo wychowane sumienie, nigdy nie gryzie swojego pana.Gdzie są nasi wyklęci patrioci? Do boju, Prawdziwi Polacy! Brońcie meneli!
bawią się farbkami malując murale
K🤬a, tytuł sugerował, że odjebią jakaś dziwną akcje a oni po prostu dla beki zatańczyli w kółku.
Materiał po c🤬ju...
M mojej gimbazie nie raz widziałem jak kogoś przekopano w kilka osób. To tu to tylko żarcik. Chyba że będzie druga drastyczna cześć, ale nic nie widzę.
Ps. A gdyby tak skampic się z kijem i czekać na cwaniaczków? Udawać bezdomnego i wpiedziej gotowy xd
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Dzięki, takie posty jak twój to moja heroina. Zachęcają mnie żeby pisać więcej i jeszcze bardziej was wk🤬iać, przegrywy i stulejarze!
Lubisz to suko!
podpis użytkownika
wyje wyje wyj🤬e mamGdzie są nasi wyklęci patrioci? Do boju, Prawdziwi Polacy! Brońcie meneli!
Są mocni tylko w fajerwerkach na nierentownych stadionach. Jak zwykle...
[ Dodano: 2024-11-26, 02:17 ]
Tacy jak Ty zawsze stoją z boku albo sp🤬alają jak najszybciej. Nie próbuj robić z siebie cwaniaczka, bo i tak wiadomo, że jesteś p🤬dą.
No to działaj Bohaterze. Masz teraz pole do popisu. Gdzie są ci kibole, jak są potrzebni ?
Słuchaj czarny lewaku obserwuje co piszesz już jakiś czas i widzę że jesteś bardzo niechciany nie kochany prawdopodobnie wyborca lewicy lub ko ewentualnie h🤬jowni także wracaj na swoją Ukrainę i nie zaśmiecaj nam sadola, nic tu nie znaczysz
A ty ciągnij lache i czyść buty swojemu memcemowi a swoją drogą piwko za głos 😅