👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:41

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Breivik prawdopodobnie nawet nie pójdzie do więzienia, bo uznali go za niepoczytalnego. Czeka go parę lat w luksusowym szpitalu psychiatrycznym, a potem go wypuszczą, jak uznają, że znormalniał.

Wieloletnie więzienie lub (w co wątpię) kara śmierci... Tajlandia należy do krajów surowo karzących za tego typu incydenty.
Czy mi się tylko wydaje, czy na dowodzie tejże dziewuchy widniało South Africa? Bo jeśli tak, to z Tajlandią to ma tyle wspólnego co fakt że ją tam złapali a sądzona niekoniecznie tam będzie

Tajlandia - "czapa" niechybnie za taka ilość !!!!
od 0:44 koleś po lewej przygotowuje sobie służbową kreskę do wciągnięcia
od 0:44 koleś po lewej przygotowuje sobie służbową kreskę do wciągnięcia

timmy77 napisał/a:
Ma wrócić do kraju do aresztu, a to jest w Bangkoku na lotnisku. Przyłapali ją bo z dreda jej wystawał kox
Murzyni są debilami, nawet szmuglować nie potrafią...
Pomysł był zajebisty, tylko małe niedopatrzenie. Sam przeszmugluj tyle koksu jak jestes taki cwany"

Tajlandia należy do krajów o bardzo surowym ustawodawstwie antynarkotykowym. Posiadanie przy sobie jakichkolwiek narkotyków, nawet w najmniejszych ilościach (np. papierosa z marihuany czy tabletki amfetaminy), lub przyrządów wskazujących na używanie narkotyków (np. strzykawki) powoduje natychmiastowe zatrzymanie, przynajmniej do wyjaśnienia sprawy. Odnosi się to do całego terytorium Tajlandii, w tym także stref tranzytowych portów lotniczych. Obowiązujący w Tajlandii kodeks karny przewiduje wyjątkowo surowe sankcje za przemyt, handel i posiadanie narkotyków. Przestępstwa narkotykowe zagrożone są karą wieloletniego (nawet dożywotniego) więzienia lub śmierci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie