rockface123 napisał/a:
już wiem po co ludziom te mopy na głowie
Też mam mopa na głowie, ale nie wykorzystuje go do takich celów

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
Tajlandia ? To może się pożegnać ze światem.
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Massdeath napisał/a:
Tajlandia ? To może się pożegnać ze światem.
W poj🤬ych krajach tego typu robią tak, że proponują kolesiowi żeby przemycił ileś tam czegoś. Jak mu się uda, dostaje tyle hajsu że do końca życia może leżeć c🤬jem do góry. Jak mu się nie uda, to w najlepszym wypadku dożywocie, w najgorszym - czapa. Wóz albo przewóz, jak to się mówi...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
W poj🤬ych krajach?
Kraje z karą śmierci są zajebiste! Nie to co k🤬a tutaj, w tej "postępowej" pedalskiej europie... Coś Ci odp🤬li, zabijesz 50 ludzi to lecisz od razu na krzesło, czy przed pluton egzekucyjny. U nas dostaniesz najwyzej dożywocie zamienione na 20 lat wraz z pełnym utrzymaniem...(pomijam już norwegie gdzie mają domki jednorodzinne na wyspach) Ludziom sie w dupach poprzewracało. k🤬a!
Kraje z karą śmierci są zajebiste! Nie to co k🤬a tutaj, w tej "postępowej" pedalskiej europie... Coś Ci odp🤬li, zabijesz 50 ludzi to lecisz od razu na krzesło, czy przed pluton egzekucyjny. U nas dostaniesz najwyzej dożywocie zamienione na 20 lat wraz z pełnym utrzymaniem...(pomijam już norwegie gdzie mają domki jednorodzinne na wyspach) Ludziom sie w dupach poprzewracało. k🤬a!
Ma wrócić do kraju do aresztu, a to jest w Bangkoku na lotnisku. Przyłapali ją bo z dreda jej wystawał kox
Murzyni są debilami, nawet szmuglować nie potrafią...

podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
rabbit777 napisał/a:
W poj🤬ych krajach?
Kraje z karą śmierci są zajebiste!
Ja też jestem za karą śmierci, ale nie za przemyt. Nie przesadzajmy...
rabbit777 napisał/a:
w tej "postępowej" pedalskiej europie...
Jakbym siebie czytał... Przez wykrzywione pojęcie tolerancji i poprawności politycznej, prawo Europejskie to kpina... Tutaj wielokrotny morderca czy pedofil jest traktowany jak człowiek chory. Zamiast go zaj🤬, zamyka się go w więzieniu, gdzie warunki są lepsze niż w domu przeciętnego obywatela i jeszcze się go leczy i resocjalizuje za pieniądze ludzi.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Gdyby miała towar w czarnych opakowaniach pewnie by jej się udało.

zgadzam się z tobą BongMan weźmy pod uwage breivika zaj🤬 pół wyspy i trafił do celi która wygląda jak mały wąski luxusowy pokoik w hotelu ;/ gdybym w polsce wszedł z karabinem do sejmu i po wyp🤬alałbym wszystkich a mieszkałbym w Norwegii? trafiłbym do celi z plazmą konsolą ps3 i c🤬j wie jeszcze czym a w innych krajach się nie p🤬lą kradłeś? ucinamy rączkę, gw🤬ciłeś? ucinamy c🤬ja, zabiłeś ,zabijamy proste porządne surowe spartańskie prawo ale jakie k🤬a skuteczne wiem wiem bluzgam co 3 wyraz ;/ ale przytłacza mnie polskie prawo gdzie pedofil dostaje 5 latek a morderca który zabił w swojej obronie kogoś bo nie wiem znęcał się nad nim psyhicznie nasyłał ludzi na niego i robił z niego gówno dostaje 25 lat lub dożywocie