Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Ukryta archeologia
konto usunięte • 2010-07-04, 9:22
Filmik przedstawia nieujawnione fakty prehistoryczne.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jurgus 2010-07-04, 9:40 1
Wiele rzeczy jest zatajane,tak musi być .Nie wszystko da się racjonalnie wytłumaczyć.Jedno znalezisko przeczy drugiemu nie dajmy się zwariować.Ale film ciekawy i piwko leci.
Zgłoś
miedziak 2010-07-04, 16:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krzysztof 2010-07-06, 7:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-08, 23:03 1
ciekawy filmik jeśli masz otwarty umysł to polecam : Ancient Aliens 1/9 PL

Btw. Drogi Krzysztofie jeśli źródłem informacji są dla Ciebie filmy gdzie facet dyma wielką stopę to nie dziwię się że żyjesz w ciemnogrodzie
Zgłoś
Krzysztof 2010-07-09, 14:11
mail_25, - gdybym ci powiedział, że z rozłupanej bryłki węgla wyleciał telefon komórkowy to brał byś mnie na poważnie?

Film o wielkiej stopie był podany jako ciekawostka.
Źródłem informacji była książka którą kiedyś przeczytałem i wiki.

Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-10, 11:11 3
po pierwsze nie wiem czy wiesz ale plastik rozkłada się około 1000 lat więc nie porównuj telefonu do złotego łańcuszka bo to nie świadczy dobrze o poziomie Twojej inteligencji

po drugie wiesz co to fizyka kwantowa?
Wiesz że według niej czas nie istnieje? a co za tym idzie wielki Wybuch ma ciągle miejsce, jest opisany dobrze określonymi "kwantowymi wzbudzeniami geometrii". Gęstość materii jest wówczas ogromna, jednak nie nieskończona. Możemy rozważać różne warunki początkowe w tym momencie i analizować ich wpływ na formowanie się wczesnego wszechświata. Co więcej, to brzmi jak fantastyka, ale można nawet śledzić ewolucje kwantowej geometrii wszechświata wstecz, do czasów poprzedzających Wielki Wybuch!

I to jest drogi kolego nauka... potrafisz to pojąć czy też zaszufladkujesz w swojej małej główce obok faceta który zgw🤬cił yeti ? -_-
W telewizję też nie wierzysz ?

Wiesz że w piramidach naukowcy nie znaleźli sadzy ani innych znaków wskazujących na to że używano tam pochodni czy generalnie ognia w różnych jego postaciach? w takim razie bądź mądrzejszy od naukowców i powiedz jak to możliwe że w labiryncie korytarzy gdzie panują ciemności niezależnie od pory dnia ktoś wykonywał malowidła na ścianach bądź przyozdabiał komnaty a gdy piramida była gotowa i faraon zmarł ,był on tam mumifikowany a następnie chowany... Pytam jak to możliwe ? odpowiedz na to pytanie oczywiście już jest ale ludzie tacy jak Ty zamiast przyswajać informację to wyśmiewają i wrzucają wszystko do jednego worka z historyjką faceta który zgw🤬cił yeti... Współczuję ciemnoty i mam nadzieję że zachęci Cię to poszukiwania prawdy i oddzielania tego co zmyślone od tego co prawdziwe.
Zgłoś
Krzysztof 2010-07-10, 16:16
Zgłoś
miedziak 2010-07-11, 12:05
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem