👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech zrobi na ulicy kiedyś coś podobnego z bronią, potroluje 10 minut ze znajomymi i dostanie prawdziwą kulkę. To byłby "robienie jaj" stulecia.
Cytat:
Jak mawiają: "Trolling is a art"
jeśli już to: Trolling is AN art
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nasza policja by i tak go zwinęła. Jak oni kalafonię mylą z haszyszem a yerba mate z marihuaną, to co za różnica czy w puszcze koleś ma farbę czy powietrze...

Velture napisał/a:
jeśli już to: Trolling is AN art
G-G-G-gggotcha!

policja mogłaby w tym czasie wyjechać do jakiegoś poważnego wezwania to musi się debilem z powietrzem w puszce zajmować

no... a gimnazjum niech sie już bierze do nauki... a nie dezodorantami ściany malować!

BongMan napisał/a:
Nasza policja by i tak go zwinęła. Jak oni kalafonię mylą z haszyszem a yerba mate z marihuaną, to co za różnica czy w puszcze koleś ma farbę czy powietrze...
BongMan idioto

Rzygać mi się chce już od tych porównań do wszystkiego co polskie.
Polska policja to by coś tam, polska straż pożarna to by co innego, na polskiej drodze to by tamto, w polskiej szkole to by sramto...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie