chamsko.pl nie jest c🤬jowe akurat. Obok sadola to jedna z moich niewielu regularnie odwiedzanych witryn na necie
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Magik2501 napisał/a:
chamsko.pl nie jest c🤬jowe akurat. Obok sadola to jedna z moich niewielu regularnie odwiedzanych witryn na necie
a p🤬li mnie to, jestem na sadistic.pl i mnie gówno obchodzą inne portale gdyż jestem jemu wierny!

krecik napisał/a:
a p🤬li mnie to, jestem na sadistic.pl i mnie gówno obchodzą inne portale gdyż jestem jemu wierny!
A ja nie oglądam chamsko, i co teraz?

jak dla mnie to każdy materiał opatrzony logiem, tagami, nazwami itd. innych portali wyrzucałbym od razu w kosz...
zawsze można było się wysilić i nieco przyciąć / zamazać i po problemie...
zawsze można było się wysilić i nieco przyciąć / zamazać i po problemie...

boocheno napisał/a:
przyciąć
Uuu, na to to zbyt wielu leniwców jest.
Fotoszopa trzeba było użyć, lub jak już pełne lenistwo to jakiś kwadrat w Paint nakleić.
A po co coś zamazywać, że niby reklama innych portali. Sadistic to portal dla wybranych, którzy pedalskie portale p🤬lą z góry i żadna reklama ich nie skłoni, żeby się tam r🤬ać.

I całe dzieciństwo szlag trafił. Ten obrazek powinni wyświetlać po filmie

cóż za rzesza zwolenników...:)Już kiedyś w historii było podobnie,za zachodnią granicą