📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:26
🔥
Zderzenie z lampą
- teraz popularne
Przeglądałem dziś allegro i moją uwagę przyciągnęła mistrzowska grafika - ukryte pozdrowienia od działu marketingu
idymy napisał/a:
ty sam jesteś randomowy no ale tak to jest jak rodzicie tylko wieczorynkę pozwalają ci oglądać to co ty możesz wiedzieć co się dzieje w świecie, jak chcesz zabłysnąć to się obwieś lampkami bo twoje komentarze są żałosne.
Gość cię merytorycznie wyczyścił a ty jeszcze jakieś sapy masz
ja mam wrażenie, że allegro celowo zraża ludzi do siebie, mam pół piwnicy gratów które normalnie bym już wystawił i sprzedał ale jak myślę o tym allegro lokalnie i tych 10% prowizji to mi się odechciewa i wolę żeby to tam zgniło
niemamskarpet. napisał/a:
ja mam wrażenie, że allegro celowo zraża ludzi do siebie, mam pół piwnicy gratów które normalnie bym już wystawił i sprzedał ale jak myślę o tym allegro lokalnie i tych 10% prowizji to mi się odechciewa i wolę żeby to tam zgniło
Na olx nie ma prowizji...
T0B1 napisał/a:
Gość cię merytorycznie wyczyścił a ty jeszcze jakieś sapy masz Grafika pochodzi z serwerów wykopu i po prostu znajduje się pod tagiem allegro albo OCRy Googla zrobiły robotę. Tak czy inaczej to Tobie radzę zluzować zamiast łykać wszystko jak pelikan - internet jest pełen trollingu i kłamstw.
On to wystawił, żeby ktoś rtą pisiorke dał w komentarzach. Lewica się gryzie między sobą, a tutaj kampania trwa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie