Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3RMINATOR 2020-02-14, 14:09 1

LOL Jaś też nie wiedział.
Zgłoś
Verano 2020-02-14, 17:27 10
Gówno znalazłeś a nie pozdrowienia z działu marketingu. Jakaś randomowa grafika która nawet nie znajduje się na serwerze allegro.

Idź już lepiej na wieczorynkę i spać, po 5 dniach w przedszkolu już ci się miesza życie realne z wirtualnym.
Zgłoś
kampton 2020-02-14, 17:44 20
Chyba nawiązują do tego

Zgłoś
idymy 2020-02-14, 17:51 3
Verano napisał/a:

Gówno znalazłeś a nie pozdrowienia z działu marketingu. Jakaś randomowa grafika która nawet nie znajduje się na serwerze allegro.
Idź już lepiej na wieczorynkę i spać, po 5 dniach w przedszkolu już ci się miesza życie realne z wirtualnym.

ty sam jesteś randomowy no ale tak to jest jak rodzicie tylko wieczorynkę pozwalają ci oglądać to co ty możesz wiedzieć co się dzieje w świecie, jak chcesz zabłysnąć to się obwieś lampkami bo twoje komentarze są żałosne.
Zgłoś
35i 2020-02-14, 19:44 1
Ten fakulec jest z Wykopu.
Zgłoś
T0B1 2020-02-14, 22:42 6
idymy napisał/a:

ty sam jesteś randomowy no ale tak to jest jak rodzicie tylko wieczorynkę pozwalają ci oglądać to co ty możesz wiedzieć co się dzieje w świecie, jak chcesz zabłysnąć to się obwieś lampkami bo twoje komentarze są żałosne.

Gość cię merytorycznie wyczyścił a ty jeszcze jakieś sapy masz Grafika pochodzi z serwerów wykopu i po prostu znajduje się pod tagiem allegro albo OCRy Googla zrobiły robotę. Tak czy inaczej to Tobie radzę zluzować zamiast łykać wszystko jak pelikan - internet jest pełen trollingu i kłamstw.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-14, 22:47 2
ja mam wrażenie, że allegro celowo zraża ludzi do siebie, mam pół piwnicy gratów które normalnie bym już wystawił i sprzedał ale jak myślę o tym allegro lokalnie i tych 10% prowizji to mi się odechciewa i wolę żeby to tam zgniło
Zgłoś
Angevil 2020-02-14, 23:07 1
niemamskarpet. napisał/a:

ja mam wrażenie, że allegro celowo zraża ludzi do siebie, mam pół piwnicy gratów które normalnie bym już wystawił i sprzedał ale jak myślę o tym allegro lokalnie i tych 10% prowizji to mi się odechciewa i wolę żeby to tam zgniło

Na olx nie ma prowizji...
Zgłoś
Verano 2020-02-14, 23:26 1
idymy napisał/a:

Google odkryłeś i wiesz co się w świecie dzieje? To ci powiem coś, tylko weź z tego wyciągnij jakąś lekcje : gówno wiesz...gówno.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-02-14, 23:35
T0B1 napisał/a:

Gość cię merytorycznie wyczyścił a ty jeszcze jakieś sapy masz Grafika pochodzi z serwerów wykopu i po prostu znajduje się pod tagiem allegro albo OCRy Googla zrobiły robotę. Tak czy inaczej to Tobie radzę zluzować zamiast łykać wszystko jak pelikan - internet jest pełen trollingu i kłamstw.

On to wystawił, żeby ktoś rtą pisiorke dał w komentarzach. Lewica się gryzie między sobą, a tutaj kampania trwa.
Zgłoś
alogram 2020-02-14, 23:38 1
J🤬 PO/PSLowskie dz🤬ki! Promocja!
Zgłoś
Eramod 2020-02-15, 0:40 4
No i poszedł srodkowy w opozycje i na chooj drążyc temat, jak tusk zaj🤬 150 mln to cisza, głupie to społeczeństwo jak nie wiem. chory psychicznie naród.Jak kidawa popiera wyzywanie dudy to jest dobrze. Nie jestem za pisem ale wystarczy ze jak z ekipy pisiorów coś wyskoczy niedobrego to ci wszyscy co za opozycją to by gówno zjedli zeby tylko wykrzyczec ze cos złego zrobili, pis nie lepszy ale nie rzucaja tak miesem w tv jak opozycja .
Zgłoś
ritu4l 2020-02-15, 2:13 1
Eramod napisał/a:

No i poszedł srodkowy w opozycje i na chooj drążyc temat, jak tusk zaj🤬 150 mln to cisza, głupie to społeczeństwo jak nie wiem. chory psychicznie naród.Jak kidawa popiera wyzywanie dudy to jest dobrze. Nie jestem za pisem ale wystarczy ze jak z ekipy pisiorów coś wyskoczy niedobrego to ci wszyscy co za opozycją to by gówno zjedli zeby tylko wykrzyczec ze cos złego zrobili, pis nie lepszy ale nie rzucaja tak miesem w tv jak opozycja .

Wszędzie wcisniecie tę j🤬ą politykę, nie opluj się tylko pionku.
Zgłoś
Oponka 2020-02-15, 9:42
Angevil napisał/a:

Na olx nie ma prowizji...

jeszcze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem