👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sz.Pan napisał/a:
Jedno jest pewne, skoro nie fan pisu to na pewno pedalstwa albo nieudacznictwa i złodziejstwa - innych opcji nie ma.
Jak to? Innych opcji nie ma?
Bo w TV nie mówią, co?
Mózg wyprany konkretnie widzę...

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Mam wrażenie, że nie każdemu to się spodoba
mnie to wali, bo i tak będę głosować na PIS jak większość normalnych Polaków,
i w dupie mam ból dupy takich jak ty
edmund napisał/a:
mnie to wali, bo i tak będę głosować na PIS jak większość normalnych Polaków,
i w dupie mam ból dupy takich jak ty
Slaby troll.
ciężki wybór między nieudacznikami z PIS a spedalonymi wrogami polskości z PO
luja27 napisał/a:
Duze piwo Popieram w 100%
Na szczęście dzieci nie mają praw wyborczych, więc tylko klawiatura Ci pozostaje. Baw się dobrze, tymczasem PiS wyjebie Ciebie

Jakbym był biedny/stary/chory/katol/niedorozwinięty albo po protu tępy - to też zagłosowałbym na PiS, także rozumiem pisiorów - to nasi sąsiedzi, znajomi, krewni. Ale jak spotykam się w gronie znajomych, w knajpie lub w biurze to ich nie widzę i nikt się do nich nie przyznaje. Wszyscy nimi gardzą, a ich głos liczy się tak samo jak nasz i są zdeterminowani, bo podobno pokrzywdzeni.. A nam to wali i to jest ich przewaga.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie