👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niedawno przeniosłem się do Was, bo na innych serwisach większość treści to propaganda polityczna. Swoją drogą trzeba być skończonym jełopem, aby bez przymusu, regularnie przeglądać propagandę. Prośba - nie zamieniajcie sadistic na gówno.
Jak od jutra otworzą lasy, to w ludziach zniknie wszelka kreatywność, którą w sobie odkryli siedząc w domach.
torturant napisał/a:
Niedawno przeniosłem się do Was, bo na innych serwisach większość treści to propaganda polityczna. Swoją drogą trzeba być skończonym jełopem, aby bez przymusu, regularnie przeglądać propagandę. Prośba - nie zamieniajcie sadistic na gówno.
Zaloguj się na hard tam jest dopiero prawda.
Ale wielbimy KO czy kogoś innego? Bo dla mnie to wszystko jeden pies, który wyrósł ze styropianowego pnia i pożarł się o władzę.

mygyry napisał/a:
Kolejna bezmózga ofiara propagandy
To nie jest klub AA, więc to nie miejsce na takie wyznania

Jedno jest pewne, skoro nie fan pisu to na pewno pedalstwa albo nieudacznictwa i złodziejstwa - innych opcji nie ma.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie