Nie mam pojęcia co tu się wydarzyło
a k🤬a, nic się nie stało, gówniak sie tylko znalazł na linii strzału...

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie mam pojęcia co tu się wydarzyło.
Ja wiem. To historia bardzo często powtarzająca się w Chinach.
Kura wpadła do studni, a chińczycy zaczęli wskakiwać by ją ratować.
Nasz bohater podszedł i wskazując palcem na studnie krzyczał, "nie wskakujcie tam za nią, bo się utopicie."
Chińczycy nie posłuchali go i jeden za drugim wchodzili w alejkę, wskakiwali do studni by ratować pozostałych, i topili się jeden za drugim.
Zdesperowany bohater, chwycił dziecko, i by ratować choć je, odrzucił dziecko od studni najdalej jak tylko mógł.
Potem pobiegł z kolegą, do następnej alejki, bo ludzie zaczęli krzyczeć że tam też kura wpadła do studni.
Mam nadzieję że już wszystko jasne.

podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!Pewnie kropnęli mu skośnego tatuśka, potem poprzeczną mamuśkę dlatego pozbyli się i bąbla.
Albo w drugą stronę, nie udało im się pozbyć tatki to zemściły się żółte ryżojady na młodym. W sumie ta wersja bardziej realna, bo widać jak się jeszcze ogląda do tyłu w trakcie podrywania żółtodzioba. Swoją drogą niezły przegryw, żeby taką akcję odpitolić.
Ja wiem. To historia bardzo często powtarzająca się w Chinach.
Kura wpadła do studni, a chińczycy zaczęli wskakiwać by ją ratować.
Nasz bohater podszedł i wskazując palcem na studnie krzyczał, "nie wskakujcie tam za nią, bo się utopicie."
Chińczycy nie posłuchali go i jeden za drugim wchodzili w alejkę, wskakiwali do studni by ratować pozostałych, i topili się jeden za drugim.
Zdesperowany bohater, chwycił dziecko, i by ratować choć je, odrzucił dziecko od studni najdalej jak tylko mógł.
Potem pobiegł z kolegą, do następnej alejki, bo ludzie zaczęli krzyczeć że tam też kura wpadła do studni.
Mam nadzieję że już wszystko jasne.
A tak poza tym to z główką wszystko w porządku ?
To mi się podoba, o to chodzi
No nie p🤬l leszczu lepiej żeby tego dzieciaka od razu z kopa za płot jak zza winkla wybiegał to by było zajebiste . Idz r🤬aj lalki sprośnisto
- chodzcie wszyscy, premiera leją!
- o k🤬a, to oznacza koniec 500+!
- No to sru dzieciaczkiem, nie bedzie już potrzebne
No nie p🤬l leszczu lepiej żeby tego dzieciaka od razu z kopa za płot jak zza winkla wybiegał to by było zajebiste . Idz r🤬aj lalki sprośnisto
Poj🤬o ci się cytowanie, czy masz coś z deklem?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów