👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Baby z k🤬sami i r🤬anie zwierząt w dziale hard. Zapraszam w tamte rejony.

A mi sie tam podoba, CarolOtyła - idz sie powies
Piwko za filmik :d
Piwko za filmik :d
dlaczego ludzie po roczniku 88, wp🤬lają wszyststko wszedzie?!?! i klikaja lajki na wszystko wszedzie, za niedługo i stąd będę musiał sp🤬alać bo nie będzie nic ciekawego. Chłopakie, są odpowiednie strony do odpowiedniego kontentu, czy jak to tam się nazywa, dlatego jak ktoś wdupi posta ze z zagrzybiałą cipą na kwejka to to szybko znika. podzielmy strony tematycznie, k🤬a proszę was.
Uliczni? Pff wstydz sie... To ludzie z organizacji Playing For Change, graja na ulicach z wyboru. Efekt super, polecam obejrzec "playing for change one love madrit"
Ładnie ktoś go wytresował. Ostatnio w wiadomościach mówili o psie który śpiewa, teraz murzyn. Chyba już nic mnie nie zdziwi na tym świecie.
zajebisty projekt, a jaki słodki. Pewnie tym pół afryki wykarmili i jeszcze na Haiti wystarczyło

Miło czasem posłuchać muzyki zrobionej przez ludzi którzy ją kochają. J🤬 disneyowe hity! PIWO!
Piwo! Jakbym mógł dać więcej to bym dał.
Aż mi się morda ucieszyła jak to usłyszałem
Aż mi się morda ucieszyła jak to usłyszałem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie