👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

uwielbiam Wasze komentarze odnośnie 'to się wytnie'. Jeździcie po nich jak po burej suce, a oni widzą jak dużo mają od Was wejść i reklamują się tu dalej. Takie gadanie to czysta hipokryzja.

Nawet z kamerą bym ich nie wpuścił do klubu.
Wzorują się na nim, albo ich ubiera.

Wzorują się na nim, albo ich ubiera.

Czternastu użytkowników portalu którzy dali piwo tym frajerom - wystąpić do ukarania ! Jak nikt nie tknie choćby kijem ich następnych wypocin, to może się stąd wreszcie wyniosą.
Wsioki na bogato, oj sadolku, sadolku. Najpierw hard, teraz to gówno...

Metody wujaszka Adolfa byłyby tu jak najbardziej na miejscu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie