👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To gówno jest tu chyba tylko dlatego, że twórcy tego crapu płacą właścicielowi strony za umieszczanie tu tego guana. Inaczej już dawno by skończyło na samym dnie działu "suchary".

żałosne jest to że tam jest jędker a ja go kiedyś słuchałem
niech go wezmą do tosiewytnie.pl bo tylko tam sie komercyjny pajac nadaje.

niech go wezmą do tosiewytnie.pl bo tylko tam sie komercyjny pajac nadaje.

ale dupy wyrwał ten cały Bieluń... wyglądają jakby im zapłacił za towarzystwo :O
NiedźwiedzioGłowy napisał/a:
Jak sadol będzie płatny, to nie będzie gimbusów, nie będzie takich wypocin szołowych i
mam nadzieje takich trolli jak ty

eot

kozdek napisał/a:
kostek.... kozdek niech ktoś usunie moje konto , proszę!
wyałtować tego pana!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie