NIKT. CIĘ. TU. K🤬A. NIE. CHCE.
Czy nie można tego k🤬a w końcu zrozumieć?!
Czy nie można tego k🤬a w końcu zrozumieć?!
Doszedłem do wniosku, ze nie będę znowu j🤬 na ten program bez uprzedniego obejrzenia go. Nie udało się.
Ale mam ciekawostkę. Jak zapatrujecie się na słowa "liznęło się" przy jednoczesnym ruchu ręką pana w szarej koszulce w 0:13....
Ale mam ciekawostkę. Jak zapatrujecie się na słowa "liznęło się" przy jednoczesnym ruchu ręką pana w szarej koszulce w 0:13....
podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane

Dlaczego mimo, że więcej piw stawia się za komentarze, żeby z tym ludzie spadali, niż za sam film to dalej wrzucany jest ten chłam.
Jak sadol ma umowę z tym badziewnym WP TV to niech nie kryje się z reklamą, ale na litość boską ile można oglądać w kółko tych pajacy?
Jak sadol ma umowę z tym badziewnym WP TV to niech nie kryje się z reklamą, ale na litość boską ile można oglądać w kółko tych pajacy?

Te pedałki na początku kłamią, bo od razu widać, że ani razu nie uprawiali seksu z kobietą, no chyba, że liczy się to, iż sobie wsadzali

Cytat:
ile można oglądać w kółko tych pajacy?
ktoś ci karze to oglądać?
@up Slepson
Sadol się kryje się z reklamą, bo tak jest zapisane w umowie, że mają się kryć
Sadol się kryje się z reklamą, bo tak jest zapisane w umowie, że mają się kryć

Jak kurna nie chcecie tego oglądać, to tego nie oglądajcie
. Zapewne Sadol dostaje kasę za to, że nabijamy Ch*jkowi wyświetleń. Jeśli tego nie będziemy oglądać to wkońcu zaprzestaną wrzucać te denne filmiki... Według mnie o wiele lepszym rozwiązaniem jest umieszczenie tutaj serii filmów "Baloony?"
czy jakoś tak. I my nabijemy Wam wyświetleń i gimbusy się ucieszą...

kalish, konradoo, Areko, akryl849, orzechos, hhh, kasia12, sliqe, jajko13
klap...klap...klap brawo idioci