📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten Kostek jest wchoooj lepszy od tego calego "matura to bzdura" w ktorej wystepuje banda idiotow o0
do tego lepsze pytania, a nie jakieś "gdzie leży Polska?" czy inne bezsensy.

Proponuję dodać opcje ukrywania poszczególnych filmów, a także ignorowania filmów danego użytkownika, aby ci co nie chcę oglądać takich gówien jak MTB czy to powyższe po prostu tego nie widzieli.
Opcja "Hide this post", albo "Mark as Spam"
Opcja "Hide this post", albo "Mark as Spam"

a ja myślałem że to screeny z wp ktoś wstawił o.O no a tu zonk, to odtwarzacz, brawo!

A mi się podobało
szczególnie ta grupka chłopaków wraz z Wietnamczykiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie