Dobrze, ze przynajmniej pozbawione tych gownianych reklam z wp.
Chociaz dalej gowno.
Chociaz dalej gowno.

Nie ma bardziej gównianego miejsca niż WP TV. A ten Kostek ... no k🤬a!
Jeżeli będą tu wrzucać swoje gówno tak często jak "Matura to Bzdura" to się zap🤬lę.
Wiem Cent że trzeba pieniędzy na serwer, ale to już wk🤬ia.
Wiem Cent że trzeba pieniędzy na serwer, ale to już wk🤬ia.
podpis użytkownika

Jest ok, w taki sposób zaznaczone że wiadomo że to reklama i nie trzeba oglądać. Fajnie jeszcze jakby ktoś jakiś skrypcik podał na zablokowanie tego co w czerwonej ramce.
To nie jest reklama tylko współpraca. I nic na tym żadna ze stron nie zarabia.
Tak samo zresztą sprawa ma się z MaturaToBzdura - nigdy na tym niczego nie zarobiliśmy.
Jak ktoś chce pisać dalej nie na temat filmu to niech zakończy swoje domysły i po prostu nie komentuje.
Tak samo zresztą sprawa ma się z MaturaToBzdura - nigdy na tym niczego nie zarobiliśmy.
Jak ktoś chce pisać dalej nie na temat filmu to niech zakończy swoje domysły i po prostu nie komentuje.
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Jak dla mnie odtwarzacz jest całkiem przyjemny dla oka
Tylko te komentarze

Cent - nie rozumiem tego, ale okej. Proponuję zaś wyj🤬 komentarze pod tymi filmikami. Dla zdrowia użytkowników i modów.
a ja się pośmiałem,a jak wam sie nie podoba to na jaki c🤬j oglądacie i komentujecie matoły?

nie chcesz - nie oglądaj, przewin dalej i oglądaj to co gimbusy wrzucają... tudzież inne suchary...
no i proszę, mój post z filmem "Co wk🤬ia polaków" zainicjował współpracę z tosięwytnie.pl, jaram się