👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I teraz czekamy na gimbusów z gimnazjum, którzy będą jechać po filmiku mimo, że nawet pewnie go nie obejrzą. Ale jak coś jest z TSW to trza to zgnoić dla zasady. Admini, czas już nadszedł, warny w dłoń

a mnie się podobało
kostek jest spoko, pedałkowaty ale przynajmniej ma jako takie poczucie humoru i dystans ;] nie to co wujek bielu ktory probuje byc smieszny ale za cholere mu to nie wychodzi...

Plecionkarz napisał/a:
Dlaczego one wszystkie mają taki sam kolor włosów?
Masowa produkcja.

Hacerking napisał/a:
I teraz czekamy na gimbusów z gimnazjum, którzy będą jechać po filmiku mimo, że nawet pewnie go nie obejrzą. Ale jak coś jest z TSW to trza to zgnoić dla zasady. Admini, czas już nadszedł, warny w dłoń
![]()
Nie obejrzałem, bo z TSW, więc z doświadczenia wiem, że nie warto. Gnoił nie będę, bo nie obejrzałem, więc nie mam nic na ten temat do powiedzenia, tylko jedno pytanie do ciebie. Płacą ci za to?

@up
przecież średnia wieku odpowiadających to podejrzewam 17 lat, więc gdzie im tam jeszcze do teściowej..
Typ co z ninjami wyskoczył
Już ten gigantyczny termos na jego plecach jest śmieszniejszy.
przecież średnia wieku odpowiadających to podejrzewam 17 lat, więc gdzie im tam jeszcze do teściowej..
Typ co z ninjami wyskoczył

Niby te wszystkie laski są takie ''puste'' ,ale takie słodziutkie i głupiutkie wszyscy faceci lubią. Ja nigdy mężczyzn nie zrozumiem. O przepraszam, większości mężczyzn, nie którzy są spoko. Ja osobiście takich dziewczyn nienawidze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie