Prowadzący jak zwykle wygląda jak c🤬l, ale program trzyma w miarę stały poziom, choć nie jest on najwyższych lotów.
po pierwszych 17 sekundach wyłączyłem... jakbym chcial ogladac glupie c🤬y to xnxx a nie sadistic
Seneka

podpis użytkownika
ab alio exspectes, alteri quod fecerisSeneka

Irytuje mnie to ze Dakkan czy jak mu tam, ciągle udaje że go to nie obchodzi ze nie lubią się, a dupę sobie liżą żeby mieć z tego zyski :/
Kragnashoff napisał/a:
po pierwszych 17 sekundach wyłączyłem... jakbym chcial ogladac glupie c🤬y to xnxx a nie sadistic
![]()
szybciej będzie jak spojrzysz w lustro
konradoo napisał/a:
6:40 już k🤬y ze straży miejskiej spisują kogoś na ławce.
nastaw sobie jutro budzik na 5:00.

2:40 - babka ma świętą rację, teraz student to zwykły przeciętny debil. Każdego durnia i c🤬la biorą na te uczelnie, byle tylko dostawać kasę od państwa.
Super R🤬acz napisał/a:
2:40 - babka ma świętą rację, teraz student to zwykły przeciętny debil. Każdego durnia i c🤬la biorą na te uczelnie, byle tylko dostawać kasę od państwa.
od wydzialu duzo zalezy...na większość humanistycznych biorą każdego i wlecy k🤬a studenci
Dzięki Ci szanowny panie Administratorze , za ten piękny , użyteczny guziczek : IGNORUJ !
Niech Ci to Bóg w martwych płodach wynagrodzi !
Niech Ci to Bóg w martwych płodach wynagrodzi !

K🤬a, namnożyło się teraz tych głupich p🤬d, które próbują być spontaniczne, alternatywne i jak najbardziej poj🤬e. K🤬a spokojnie nie można porozmawiać bo albo nie potrafi się wysłowić, złożyć pełnego zdania to jeszcze suka zapętla jak w filmach Koterskiego.
Piękny wyjątek chociaż uchował się w 2:33 minucie.
Piękny wyjątek chociaż uchował się w 2:33 minucie.
Mam nadzieję, że ktoś temu przec🤬lonemu frajerowi wypłaci kiedyś w ten spedalony pysk przed kamerą.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Jestem studentem i c🤬j, lubie sobie czasami popić ale to nie znaczy, że gruba siwa k🤬a będzie mi mówić, że nic dobrego sobą nie reprezentuję.