👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prowadzący jak zwykle wygląda jak c🤬l, ale program trzyma w miarę stały poziom, choć nie jest on najwyższych lotów.
po pierwszych 17 sekundach wyłączyłem... jakbym chcial ogladac glupie c🤬y to xnxx a nie sadistic

Irytuje mnie to ze Dakkan czy jak mu tam, ciągle udaje że go to nie obchodzi ze nie lubią się, a dupę sobie liżą żeby mieć z tego zyski :/
Kragnashoff napisał/a:
po pierwszych 17 sekundach wyłączyłem... jakbym chcial ogladac glupie c🤬y to xnxx a nie sadistic
![]()
szybciej będzie jak spojrzysz w lustro

2:40 - babka ma świętą rację, teraz student to zwykły przeciętny debil. Każdego durnia i c🤬la biorą na te uczelnie, byle tylko dostawać kasę od państwa.
Dzięki Ci szanowny panie Administratorze , za ten piękny , użyteczny guziczek : IGNORUJ !
Niech Ci to Bóg w martwych płodach wynagrodzi !
Niech Ci to Bóg w martwych płodach wynagrodzi !

Mam nadzieję, że ktoś temu przec🤬lonemu frajerowi wypłaci kiedyś w ten spedalony pysk przed kamerą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie