👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rozumiem że nie macie oglądalności na swojej stronce i się przyczepiliście na sadola, nie ma piwa i żegnam

szkoda że zamiast "piwa" nie ma opcji "Lincz" albo coś w tym stylu.Ogląda ktoś ten szajs w ogóle na tej stronie?
Zaśpiewał bym "Sto lat" ale nawet autorzy tego badziewia nie mają najmniejszych wątpliwości co do tego, że za rok już ich nie będzie...

Tych pytających chyba też przekupuli ku**a wszystko za pieniądze, nie ma piwa.
Cytat:
jakby wszyscy hejterzy sie zrzucili po 10 gr to by admini mieli czynsz na rokfakt, że to się wytnie jest sponsorem i zniknie dopiero wtedy jak zaczniecie płacić adminom więcej niż tosiewytnie.
Do Dakana nic nie mam, szacun za piątek I i II ale serial z tego zrobić to jakbym zamówił zimnego Żywca a dostał ciepłe pepsi.
Jak widzę tego Kostka to na początku mnie to nawet smieszyło, uliczny kombajn, skecz powielany kopiowany, na dłuższą metę żenadl. Nawet mi się nie chce tego oglądać jak widzę w poczekalni. A teraz szukają publiczności na zacnym z tradycjami sadolu.
Jak widzę tego Kostka to na początku mnie to nawet smieszyło, uliczny kombajn, skecz powielany kopiowany, na dłuższą metę żenadl. Nawet mi się nie chce tego oglądać jak widzę w poczekalni. A teraz szukają publiczności na zacnym z tradycjami sadolu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie