👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość pewnie z zakonu wyszedł więc nie dziwota że piszczy jak młodzieniec.
Tak.. napewno zrobili mu tatuaż na ręce w zakonie.. To chyba zakon Jedi..

To jest w Strasburgu przed katedrą (zajebistą tak nawiasem mówiąc). Widziałem kolesia na żywo, robi wrażenie. Tutaj wrzucam jego zdjęcie:
Siedziałem chyba z godzinę i słuchałem. Wtedy był z jakimś zespołem.

Siedziałem chyba z godzinę i słuchałem. Wtedy był z jakimś zespołem.
Centurion napisał/a:
Czyżby kastrat?
![]()
oczywiście, bo jak ma talent to jakiś ' uszkodzony ' ?
wie ktoś jak on się nazywa? albo gdzie go na jutube szukać?
ok już wiem
dla zainteresowanych poszukiwaniami, to jest Luc Arbogast pseudo Domus
ok już wiem

dla zainteresowanych poszukiwaniami, to jest Luc Arbogast pseudo Domus
trauma napisał/a:
...Wtedy był z jakimś zespołem.
Był z zespołem Downa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie