👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
jebie chinami na kilometr...
raczej jebie fejkiem.
Fejk. Wystarczy przyjrzeć się. Telefon, zaraz po wybuchu, jest podłożony na inny. Mówi o tym ilość "kropek" - głośnik w prawym, dolnym rogu telefonu.
Sam pomysł dosyć oryginalny. Ja bym ustrojstwo zrobił na pedały, żeby w trakcie ładowania skorzystać z laptopa, czy pooglądać telewizję.
„Ultra szybka ładowarka”
Wstawienie debilnego fejka już wypomniano, to jeszcze język polski:
Ultraszybka ładowarka.
Wstawienie debilnego fejka już wypomniano, to jeszcze język polski:
Ultraszybka ładowarka.

__Tux__ napisał/a:
Tak, wyborcy PiS.
Jak tam 100 konkretów na 100 dni?

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.

Co ten suchar jeszcze tutaj robi ? Gówniany fejk idealny na fb.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie