Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-04-24, 0:01 147
to trzeba plewić jak chwasty w polu
Zgłoś
Aeze 2013-04-24, 0:23 49
Banda z🤬bów.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-24, 0:23 36
J🤬 Kiboli, tylko prawdziwi kibice się liczą
Zgłoś
zerwikaptur 2013-04-24, 0:25 6
jesteś tak ograniczony iż nie wiele ci brakuje do ludzi ze średniowiecza ,najlepiej jak sie czegoś nie rozumie lub jest mi obce to trzeba to zniszczyć
Zgłoś
KaRRol 2013-04-24, 0:31 81
Kozaki w necie, p🤬dy w świecie aż serce rośnie jak pomyśleć jak bardzo musicie miec przej🤬e na codzień żeby wylewać żale na "kiboli" na forum, tylko dlatego że gównoprawda i tvz🤬b maja z tego temat na którym zap🤬lają nasze pieniądze
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-24, 0:47 49
Hahaha najlepsi co ci, co pedalstwu mówią tak, bo trzeba przecież być tolerancyjnym, a jak pojawi się ktoś o innych poglądach (np. "kibole"), to wtedy ich tolerancja nie działa i wylewają swe złości oczywiście na Internecie pozdrawiam mózgi sprane TVNem i wyborczą, którzy każdego - i ultrasa i hoolsa - pakują do jednego worka
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-24, 1:13 32
kibole przydadza sie na c🤬tych wiec spokojnie ludziska...toz to kwiat narodowy i trzbe ich pielegnowac!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-24, 1:33 13
Przecież ultrasi, a pseudokibiowie to dwie różne rzeczy. Jedni to plus dla show, jakim jest piłka nożna, a drudzy minus. Kibole to po prostu świry, które podpinają się pod jakiś klub sportowy po to, żeby móc skierować swą niepohamowaną agresję w stronę przeciwników (kibiców innej drużyny). I co z tego, że obronią kraj jeśli by nawet doszło do wojny (choć nie wiem kto walczy teraz na wojnie przy użyciu pięści i butelek), jeśli oni są zagrożeniem dla ludzi w czasach "pokoju"? Sam jestem kibicem, cóż "piknikiem", szanuję ultrasów, kibiców prowadzących doping przez całe 90 minut, ale nie rozp🤬alaczy stadionów czy wandali, którzy poza meczem prędzej hańbią barwy klubowe/narodowe swoim zachowaniem jako ludzie.
Zgłoś
moskalowy 2013-04-24, 9:07 4
na c🤬tych by ich wysłać - od razu staliby się waszymi idolami - w logo dać kozę i do przodu
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-24, 10:53
Za długie by oglądać
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-24, 21:56 1
szkoda ze na ustawki z pedałami nie chodzą jak wiece robią. to by był ciekawy materiał
Zgłoś
Sir Cover 2013-04-24, 22:05 4
Banda j🤬ych fanatyków zapatrzonych w kolory. K🤬a, jak chcą się eliminować to niech idą do lasu i się tłuką do ostatniego. Jak lubią się nap🤬lać to niech się nap🤬lają, mi nic do tego. Sport jak każdy inny, ale jak demolują mienia publiczne to wk🤬ia mnie to. Takich powinno się wydalać ze stadionów na zawsze. Przyjdzie taki aby tylko coś rozj🤬, komuś przyp🤬olić i wszystko fajnie. Nie powiem, są i spoko kibole, chodzą na ustawki bo lubią, tłuką się na jakiś opuszczonych miejscach. Wyładują agresje na ustawce a potem na meczach jest spokojnie. Ale nie wszyscy tacy są, niestety...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-24, 22:06 2
I po co pokazujesz to pospulstwo? Wszystko rozpieprzają wokoło i wielcy fani piłkarscy, a jak ich potrzeba, to ich nie ma. C🤬tych coraz to więcej, a kiboli brak
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-24, 22:08 1
Jestem kibicem, ale promowanie ruchu ultras takimi filmikami to strzał w stopę. Na c🤬j wklejać bójki z policją?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie